- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Futtattam még pár tesztet, és szerintem véletlenül rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Miután végeztél egy képmód kalibrálásával, és átlépsz egy másik bemenetre, nem mindig olvassa be azonnal a friss LUT-okat az új bemeneten emlékezetből aktív képmódhoz.
Szóval példaképp:
1: kalibráltam a Technicolor-t iTPG-vel úgy, hogy a belső lejátszó volt mögötte. Az ellenőrzés szép volt.
2: Átmentem HDMI1-re, az ellenőrzés rosszabb volt.
3: átváltottam Game-be, vissza Techni-be (és még átpörgettem az almenüket, hogy mi lehet ez), és már szép volt az ellenőrzés eredménye.
Van egy hasonló ismert bug, hogy semmiféle LUT-ot nem olvas be a TV közvetlenül kalibrálás után, míg áramtalanítod (a feltöltött LUT le van mentve, csak beolvasva nem lesz egy ideig). Ez szerintem annak az egyik manifesztációja, mikor beolvasva marad egy régi LUT. De lehet, hogy te is azt láttad, hogy "üres" LUT-al futottál forrás váltás után.
Vagy ez, vagy találtál egy teljesen új, ritka hibát, amit én nem tudok reprodukálni.
Próbáld ki, hogy a kalibrálás végén kiveszed a TV-t kalibrálás módból (pipa le CalMAN-ben), ha végeztél minden kívánt mód kalibrálásával, és áramtalanítod egy percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Óra topik
- Sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Le Mans Ultimate
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor