Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Nincs pana oled tapasztalatom csak led. De a mozgasban a Sony Pana Lg a sorrend. En a helyedben ha tetszik a pana kepi vilaga akkor nem cserelnek fokent nem rafizetessel. Volt nalam is es nezegettem par oledet mar de nagy kulonbseg nincs kepminosegben. Izles kerdese. Az E9 egy C9 gyakorlatilag szerintem es a C9tol nem estem hasra pedig jo keszulek. Persze a kiegeszito szolgaltatasok mar mas teszta. Az Lg a webos taviranyito es a support teren 5*. Hangban pedig biztos jobb az e9 de nem 150rel. Azert vadaszol mar hasznaltan eleg jo soundbart mellyel ha szamit.
Lehet rossz a szemem a forumtarsakehoz kepest. Bar ha igaz a b7 b9es kijelzocsere ami itt tegnap tema volt akkor az szamomra pontot tesz erre a temakorre:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor