- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok. Más meg nézze a "röcögést", akadást.
Nem vezetek félre senkit.
Te nem voltál itt, mikor pl a nagy vitákat kiváltó B és C sorozat közötti különbségek minimalítása (nem tudom van e ilyen szó
) (hogy csak anyaghasználat, meg dizájnbeli) komoly cáfolatokat kapott. Videók bizonyították be, hogy bizony mozgásmegjelenítésben iszonyatos különbségek vannak. Mint ahogy mozgásmegjelenítési technológiákban is. Ezek után egyértelműen kijelenteni, hogy minden márka esetében (de még márkán belül is) egy bizonyos beállítás ugyanazt hozza, legalábbis komoly szűklátókörűségre adhat okot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: A Gemini Man-t meg ne keverjük ide, mert az már alapból úgy készült, ahogy. Nem is tudom, hogy ott a mozgásmegjelenítés állításánál észre lehetne e venni bármit. Talán logikusan gondolkodva gyors mozgásoknál az artifact-ot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) (hogy csak anyaghasználat, meg dizájnbeli) komoly cáfolatokat kapott. Videók bizonyították be, hogy bizony mozgásmegjelenítésben iszonyatos különbségek vannak. Mint ahogy mozgásmegjelenítési technológiákban is. Ezek után egyértelműen kijelenteni, hogy minden márka esetében (de még márkán belül is) egy bizonyos beállítás ugyanazt hozza, legalábbis komoly szűklátókörűségre adhat okot. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor