- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is meglepődtem, de 100+k-t nem akartam lejátszóra költeni és azok sem lennének jobbak. Így vettem 2 db ilyen Venz cuccot összesen 60k-ért és nagyon kellemesen csalódtam. Mindkettőre került dual boot-os firmware libreelec-el és kodival és láss csodát, még nem találtam olyat a virágboltban amit ne vittek volna feliratostul, bármilyen hangostul.
Most meg olednél kifejezetten jól jönnek, hogy hdr-t is, akár 130 Mbites átvitellel is simán visznek. Ennyi volt az adatátvitele legkomolyabb videónak, amit próbáltam és meg sem kottyant nekik. DV-t nem tudnak, de azt az oledjeim sem, tehát tök mindegy. De ha a tv-k tudnák, akkor azok lejátszójával játszanám le DV tartalmakat. Ezeket a kínai dobozkákat semmiért nem adnám el. Még 2017-ben lettek véve. Nem tesztelik sehol őket, de a 100k-s cuccokat igen? Az ő bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor