- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ityu
csendes tag
válasz
salapp
üzenetére
Élmény olvasni ezeket a sorokat
10 évig használtam egy Panasonic g20e-t, s egy centire voltam a gz950 vételétől, de egyelőre nem tudtam megszokni rajta a sportadásokat. Tudom, hogy a közeli jövőben Panasonic oledre fogok váltani, mert egyébként számomra csodás, de hirtelen "újítottam" egy vt50-et. A 14e üzemórás - hibátlan - g20 meg édesapámnál bizonyít, aki meg csodálkozik, hogy milyen jó a tv a korábbi lcd után. Ettől függetlenül oled rulez és bocs az offért; ja, a Terminator 1-et én is '86-ban láttam alámondásos verzióban, sosem fogom elfelejteni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

10 évig használtam egy Panasonic g20e-t, s egy centire voltam a gz950 vételétől, de egyelőre nem tudtam megszokni rajta a sportadásokat. Tudom, hogy a közeli jövőben Panasonic oledre fogok váltani, mert egyébként számomra csodás, de hirtelen "újítottam" egy vt50-et. A 14e üzemórás - hibátlan - g20 meg édesapámnál bizonyít, aki meg csodálkozik, hogy milyen jó a tv a korábbi lcd után. Ettől függetlenül oled rulez és bocs az offért; ja, a Terminator 1-et én is '86-ban láttam alámondásos verzióban, sosem fogom elfelejteni
Vhiktor