- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Basszus, my bad...
A LEDek villogtak rajta, és az infra is, viszont még sem volt elég, hogy vezérelje a kijelzőt, viszont elemcsere után kitűnően működik...Szóval a LG Factory SVC Remocon MKJ39170828 szerviz-távirányító működik a C9-es OLED-el.
Tyrone89
Nekem egy kisebb kategóriás 60"-os LG-t váltott. A láncban maradt minden ugyanaz, csak a megjelenítő változott. Pár beállítás után egy sima SDR FullHD sorozaton nagyon látszik a különbség, szóval véleményem szerint nagyon megéri a váltás, ha van rá lehetőséged.
Médialejátszóból én se ajánlom az Egreatet, sőt a Himedia-t se. Volt Q10Pro-m, Zidoo X8-am (bár az nem a legújabb, és utánna nem is követtem a dolgokat), de feleslegesnek tartom filmezésre az Amlogic lejátszóknál drágábbakat. Azokból egy jobb (pl Khadas VIM3 vagy VIM3L, esetleg egy Odroid N2) még jó opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Philips LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor