Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Közel a JBL Go 4 megjelenése
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
hsrasus
üzenetére
CX-re valszeg nem érdemes várnod, ha már most foglalkoztat a dolog. Annak tényleg közel egy év, hogy normális ára legyen. A 48-asoknak detto, mivel az is csak az új generációban lesz. Addigra meg már el fog múlni a kezdeti lelkesedés.

B9 vs C9. Tényleg az aktuális árazáson múlik. Mikor én vettem, akkor azért közel 20% volt a difi, amennyit nekem nem ért akkor a C, így B lett. A belső menüje, a lejátszója tökéletesen fut ezzel a procival is, max minimális röccenések vannak csak menüváltáskor, de ez lehet, hogy a C-n is előfordul.
A sok helyen előjövő előny, miszerint a C procija miatt jobb a mozgásmegjelenítése, elég nehezen megítélhető dolog, nem láttam erre még olyan tesztet, aminél egymás mellé tették a kettőt. Ez szerintem maximum a ritkább artifaktolásnál jelentkezhet, de normál beállításokon, az amúgy se releváns probléma. Sőt, az ajánlás szerint, sokan kikapcsolják teljesen az interpolációt, akkor meg egész biztos megy a kukába ez az előnye.Remélem nem baj, hogy nem egyértelmű választ adtam, csak leírtam az ide vonatkozó tapasztalataimat.

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Alkoholista nevelde
- OpenMediaVault
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor