- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ebben igazad van, de én meg úgy vagyok vele, hogy ha már YTot nézek épp a tévén, s annak adása van hdrben is, akkor a hdr kijelzőm játsza mán le

Amúgy hdmi 2.1 miért hiányzik? 4k@60hz sztem elég a 2.0tól, talán a dinamikus hdr-ek nem férnek át rajta?
De az se hiszem hogy szempont lenne, ha pl a dolby vision elterjed.., akkor elég a 2.0 is a dinamikus hdrhez... aztán a fene se tudja, nincs itthon olyan bd lejátszóm amivel ezt tesztelhetném, lehet a DVhez is kellene hdmi 2.1, bár kétlem...
Another advantage of Dolby Vision is that the metadata is embedded into the video signal, meaning it can run across ‘legacy’ HDR connections as far back as version 1.4b. Despite only using static metadata, HDR10 requires HDMI 2.0a compatibility.
Szóval akkor végképp nem értem a 2.1 miért hiányozna?de miután a kijelző amúgy sem tudja a hfr-t, ami még nem is létezik, és nem is 8ks, valamint nem hiszem h sokaknál szempont a 4k@120hzen való kompetitív játék, ezért nem érzem nagy érvágásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor