Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha azt tintingnek nevezik, hogy egy bizonyos betekintési szögből a sárga eltorzul zölddé, akkor igen, tintingről beszélünk. Bár inkább színtorzulásnak nevezném, így érthető mindenki számára. Ha nálad csak egyik irányból jelentkezik és akkor is csak extrémebb szögből, akkor nálad nyilván elfogadható. Ha csak extrémebb szögből jelentkezne nálam is a jelenség, az engem sem zavarna. Ráadásul ha ~1.8 méteren belül vagyok, akkor tökéletesen szemből nézve is megjelenik a színtorzulás a képszéleken. És ne enyhe zöldülést képzelj el, aminek kiszúrásához vizslatni kell a képernyőt, hanem erőset. Hétvégén természetfilmet néztem és a szavannán a száraz sárga fű zöld volt a képernyő harmadán, ami szembetűnő, zavaró volt. Plazmánál nem volt ilyen gond.
Úgy tűnik van szórás a panelek között és én kifogtam ilyen tekintetben a rosszabbik végét.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat."A betekintési szög gyakorlatilag hibátlan, teljesen oldalról nézve a kijelzőt sem érzékeltük a színek torzulását, fakulását, invertálódástól pedig pláne nem kell tartani." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED C1 55"
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat.
Vhiktor