Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kriszbmx

tag

Boldog Karit mindenkinek :)

Mai nap a csaladba kerult egy 55Q70 qled.
    Nyomkodtam vegre egy ilyet sotetben.
    Nyilvan nem ez a csucs, de kivancsi voltam.
    Ugye a C8 es C9 es 65 os oledemen mar van jopar video amit rongyosra meztem, igy a Samun is teszteltem.
    Oszinte leszek! Sokkal fenyesebb volt nehany dolog! Feketet , Oled feketet viszont kanyarba sem tudott.Ha nem lett volna Oledem azt mondom hub@zmeg de szep a kepe egy sima regebbi lcd hez kepest. De volt oledem es parom aki amugy a tinting hibat kevesbe latta a 65C9 en egybol ravagta,hogy nagyon szep de semmi extra.
    Valoban szep es eles,de 65C8/9en elinditva ugyan azon 4 es 8k demokat szinte behuztak a tvbe... mintha megfoghattam volna a targyakat elolenyeket. Ezen meg csak szimplan szep.
    Kivancsisagbol neztem tiszta feher kepet. Oszinten szarabb volt mint a vissza vitt C9.
    Tartalomnal ahol 4k demo videon farkasok vannak telen a hoban, a ket szele tok mas szin volt.
    Allitgattam local dimming, es minden mas kep opciot, de nem volt az az atuto oled elmeny.
    De amennyiben valaki szep kepet akar es netan felre tesszuk az oled szinhibakat ,stb nem tudom meger e 150-200ezer tobbletet az a plusz ami az oled. Nyilvan en is oled fele hajlok,de abszolut nem leirando.
    Itt most egy akcios 55q70 rol beszelek.
    Amit szeretnek megfogdosni meg az egy 75q85 vagy q90 Samu.
    De ha az sem erint meg jobban akkor valoszinu januarban veszek par C9 vagy E9 et hatha kifogok egy szamomra kevesbe zavatot :) Netan egy Pana gz950.

Új hozzászólás Aktív témák