Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Nem hinném, hogy az én tv-im technológiai lemaradásban lennének. Hacsak az nem technológiai lemaradás, hogy nincsenek rajta dead pixelek.
Nekem nem úgy tűnik, hogy a 2019-es széria jobb, mint a 2018-as. Sőt. Sem technológiailag, sem meghibásodás szempontjából. Az igaz, hogy 2016-17-ről 2018-ra fejlődött az oled, a beégések szempontjából mindenképpen. De az utóbbi egy év egy nagy nesze semmi, fogd meg jól.Az, hogy ő új tv-t kapott, nem feltétlenül jelent előnyt, semmi garancia, hogy ezek jobbak, mint az egy évvel korábbiak.
Az meg, hogy az én tv-im mennyit fognak érni 2-3-4 év múlva, kit érdekel? Nem akarom eladni őket. Ha nagyobbat, vagy újabbat szeretnék, majd megveszem, ahogy egy éve ezeket. Ha meg mégis eladom bármelyiket, elmennek, amennyiért megveszik őket.
A lényeg, hogy működjenek, ahogy kell, ne kelljen már gyomorgörcsben néznem a több százezres, milliós tv-ket. Ez azért vicc kategória."Azért 8,3 millió pixelből ha 1-2-3 nem működik megfelelően, azzal azért együtt lehet élni. Legalábbis nekem többel is sikerült.
"Az te vagy. Szerintem ez igénytelenség.
De nagyon kérlek, ne vedd magadra!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vhiktor