Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rothfb

veterán

válasz renatto #36108 üzenetére

Nem hinném, hogy az én tv-im technológiai lemaradásban lennének. Hacsak az nem technológiai lemaradás, hogy nincsenek rajta dead pixelek.
    Nekem nem úgy tűnik, hogy a 2019-es széria jobb, mint a 2018-as. Sőt. Sem technológiailag, sem meghibásodás szempontjából. Az igaz, hogy 2016-17-ről 2018-ra fejlődött az oled, a beégések szempontjából mindenképpen. De az utóbbi egy év egy nagy nesze semmi, fogd meg jól.

Az, hogy ő új tv-t kapott, nem feltétlenül jelent előnyt, semmi garancia, hogy ezek jobbak, mint az egy évvel korábbiak.
    Az meg, hogy az én tv-im mennyit fognak érni 2-3-4 év múlva, kit érdekel? Nem akarom eladni őket. Ha nagyobbat, vagy újabbat szeretnék, majd megveszem, ahogy egy éve ezeket. Ha meg mégis eladom bármelyiket, elmennek, amennyiért megveszik őket.
    A lényeg, hogy működjenek, ahogy kell, ne kelljen már gyomorgörcsben néznem a több százezres, milliós tv-ket. Ez azért vicc kategória.

"Azért 8,3 millió pixelből ha 1-2-3 nem működik megfelelően, azzal azért együtt lehet élni. Legalábbis nekem többel is sikerült. :U"

Az te vagy. Szerintem ez igénytelenség.

De nagyon kérlek, ne vedd magadra! ;)

Új hozzászólás Aktív témák