- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Szerviz terén inkább fogalmaznék úgy, LG inkább elnéző, mint a Pana. De ha elromlik a készülék, meg fogják javítani, ki fogják cserélni a panelt ha kell, ez szerintem nem kérdés, csak a "menet" lesz más. Az LG egy pixel miatt cserél panelt (valaki azt mondta itt), nekem a szervízes azt mondta 3 kell. Na itt lehet Panasonicnál kell 5 db. Sony LCD-nél azt mondták (nekem) 7 db kell... Ilyen különbségekre gondolj, amikor azt mondom elnézőbb LG.
Beégéstől én sem tartanék annyira, de szerintem azt cseréli minden gyártó, ha komoly. Az FZ800 toavalyi, így inkább a GZ950-et venném mert az tud DolbyVision-t, ami lehet most nem kell, de később jól jöhet.
Az 5 év garanciánál azt kellene tisztázni "gyári 5 év" vagy 2 év gyári + "3 év biztosítós". Utóbbi esetnél közel 100%-hogy nem foglalkoznak majd beégéssel, de ezt a szerződésben látni kellene. Ha gyári 5 évről beszélünk - mindegy milyen "tróger" munkát végez a Pana - akkor azért az megfontolandó!
Nekem Xbox révén szükséges lesz a HDMI 2.1 (4K@120Hz), így én C9-et vennék.Amúgy ha a legjobbat akarod akkor GZ2000-et veszel!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- YouTube
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kés topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor