- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Szerviz terén inkább fogalmaznék úgy, LG inkább elnéző, mint a Pana. De ha elromlik a készülék, meg fogják javítani, ki fogják cserélni a panelt ha kell, ez szerintem nem kérdés, csak a "menet" lesz más. Az LG egy pixel miatt cserél panelt (valaki azt mondta itt), nekem a szervízes azt mondta 3 kell. Na itt lehet Panasonicnál kell 5 db. Sony LCD-nél azt mondták (nekem) 7 db kell... Ilyen különbségekre gondolj, amikor azt mondom elnézőbb LG.
Beégéstől én sem tartanék annyira, de szerintem azt cseréli minden gyártó, ha komoly. Az FZ800 toavalyi, így inkább a GZ950-et venném mert az tud DolbyVision-t, ami lehet most nem kell, de később jól jöhet.
Az 5 év garanciánál azt kellene tisztázni "gyári 5 év" vagy 2 év gyári + "3 év biztosítós". Utóbbi esetnél közel 100%-hogy nem foglalkoznak majd beégéssel, de ezt a szerződésben látni kellene. Ha gyári 5 évről beszélünk - mindegy milyen "tróger" munkát végez a Pana - akkor azért az megfontolandó!
Nekem Xbox révén szükséges lesz a HDMI 2.1 (4K@120Hz), így én C9-et vennék.Amúgy ha a legjobbat akarod akkor GZ2000-et veszel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- LG 32MR50C-B Monitor
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor