Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz allein #33200 üzenetére

"(#33186) daneel_hu - Vincent az egyik Philipses videójában szépen elmagyarázza, jó szájbarágosan milyen jó az amblight és mennyire kiméli a szem pupillákat :K"

Vincentet szeretjük itt a topikban és hajlamosak vagyunk mindig tényként beállítani amit mond, de ő mégiscsak egy youtuber és kalibrátor. Szerintem van a videóinak néha marketing-szaga is. Félre ne értsd, valamiből neki is meg kell élni és nyilván nem ingyen csinálja a terméktesztjeit... ha igen akkor tévedek - de nem hinném. :)

Ha Vincent véleménye egyezik a miénkkel = akkor igaza van, ha nem úgy gondoljuk = akkor nincs igaza. :DD Példaként szeretném felhozni a "válogatott panelek" kérdését amelyre Vincent kategórikusan kijelentette, hogy "igen, válogatják = ezért kerülnek bizonyos modellek többe...". Mégis a topikban ezt többen tamáskodva fogadták, holott Chros személyesen megkérdezte. :)

Aztán ott van a másik "tesztje", E8 fél éves beégéses teszt. Azt is páran készpénznek vettétek, pedig egyértelmű, hogy nagyon nagyon óvatos használatról volt szó ebben a példában. Egyértelmű, hogy nem merték rendesen meghajtani a tévét ebben az időtávlatban.
    Amúgy csípem a figurát, de nem kell feltétlenül elfogadni mindent amit állít.

Tartom magam ahhoz, hogy az ambilight egy felesleges csicsa. Elhiszem, hogy baromi futurisztikus feature, de sok haszna nincs. Sőt, szerintem még csak jól sem néz ki. :)
    A Nissan Juke-ot is sokan veszik, de attól még - szerintem - undormány egy autó. :P Ízlések és pofonok.

Új hozzászólás Aktív témák