- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutitibi
üzenetére
Ezen "akadtam ki én is"... De már nem folytatom, a véleményemet leírtam. Mindenki arra költi a sokszázezer, esetleg millió forintját amire akarja. Én minden esetre amikor a tv-ket vettem, arra játszottam, hogy majd élvezem a gyönyörű képet, élvezem az oled élményt. Maximálisan meg is kaptam, amit akartam. Az nem volt tervben, hogy 3 havonta várom a szervízt. És természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Panák nem romlanak, romolhatnak el, de a cél az volt, hogy minél kisebb esélyt adjak ennek. Úgy néz ki, sikerült ez is és az Oled Élmény is.😃
Egyébként én amúgy is olyan vagyok, hogy ha egyszer csalódom egy márkában, nagyon nehezen veszem rá magam, hogy ismét tőle vegyek bármit is. De ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor