Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Morph76 #3126 üzenetére

Hát sajnálom... a teszt kedvéért nem vásároltam meg! :DDD

Komolyra fordítva... nem véletlenül írtam le ilyen részletesen, hogy milyen körülmények között teszteltem. Ugyanakkor messze nem a médialejátszó képességeit vizsgáltam (bár - mint a példa is mutatja - arra is tökéletesen megfelelő alkalom volt ez a próba), hanem a készülék által adott képet.

Egy áruházban erre a legjobb lehetőség egy saját USB kulcs, azon a profi tesztre is alkalmas fájlok megtekintése.

Szerintem már így is maximálisan vásárlóbarát hozzáállás az (igen, még akkor is, ha a Media Markt a vevőkből él), hogy lehetővé teszik mindezt, egyedül hagynak, és órákon keresztül, nyugodtan tesztelhetem a tévéket.

Nem várható el, hogy a rendelkezésükre álljon még 2-3 féle profi médialejátszó, és egy jobb Blu-ray lejátszó is.

Az pedig ugye nem baj, hogy én nem ezekkel az eszközökkel a hónom alatt állítottam be?

Azt hittem, az itteni közösség egyöntetűen örülni fog, ha leírom a tapasztalataimat, mert még nyilván nem sokaknak adatott meg a közelebbi ismerkedés ezzel a SONY tévével.

Egyébként a megfigyelésemnél maximális objektivitásra törekedtem (még egyszer: nem véletlenül írtam le ilyen pontosan minden körülményt, nehogy "szó érje a ház elejét"), és elfogultságtól mentesen írtam le a tapasztalataimat.

Ha mindez nem nyerte el valaki tetszését, arról én bizony nem tehetek.

Minden egyéb tekintetben osztom Pumma fórumtársunk véleményét: egy 1.200.000 forintos, 2017-es SONY csúcs tévé igenis játssza le makulátlan tisztaságban, hiba nélkül az összes ismert fájlformátumot. Még egy ennél jóval olcsóbb televízió esetében sem nagy elvárás ez.

És fentiek miatt teljes joggal nyilvánítottam véleményt a SONY készülékéről, és joggal mértem össze a dél-koreai gyártó készülékeivel, ugyanis az 1-2 évvel öregebb LG OLED televíziók hajszálra azonos fájlokkal, azonos tévé adásokkal, és azonos körülmények között gyakorlatilag kifogástalan eredményt hoztak.
    Mindezt úgy, hogy fele annyiba kerülnek!

Ennyi a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák