Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Morph76
üzenetére
Hát sajnálom... a teszt kedvéért nem vásároltam meg!

Komolyra fordítva... nem véletlenül írtam le ilyen részletesen, hogy milyen körülmények között teszteltem. Ugyanakkor messze nem a médialejátszó képességeit vizsgáltam (bár - mint a példa is mutatja - arra is tökéletesen megfelelő alkalom volt ez a próba), hanem a készülék által adott képet.
Egy áruházban erre a legjobb lehetőség egy saját USB kulcs, azon a profi tesztre is alkalmas fájlok megtekintése.
Szerintem már így is maximálisan vásárlóbarát hozzáállás az (igen, még akkor is, ha a Media Markt a vevőkből él), hogy lehetővé teszik mindezt, egyedül hagynak, és órákon keresztül, nyugodtan tesztelhetem a tévéket.
Nem várható el, hogy a rendelkezésükre álljon még 2-3 féle profi médialejátszó, és egy jobb Blu-ray lejátszó is.
Az pedig ugye nem baj, hogy én nem ezekkel az eszközökkel a hónom alatt állítottam be?
Azt hittem, az itteni közösség egyöntetűen örülni fog, ha leírom a tapasztalataimat, mert még nyilván nem sokaknak adatott meg a közelebbi ismerkedés ezzel a SONY tévével.
Egyébként a megfigyelésemnél maximális objektivitásra törekedtem (még egyszer: nem véletlenül írtam le ilyen pontosan minden körülményt, nehogy "szó érje a ház elejét"), és elfogultságtól mentesen írtam le a tapasztalataimat.
Ha mindez nem nyerte el valaki tetszését, arról én bizony nem tehetek.
Minden egyéb tekintetben osztom Pumma fórumtársunk véleményét: egy 1.200.000 forintos, 2017-es SONY csúcs tévé igenis játssza le makulátlan tisztaságban, hiba nélkül az összes ismert fájlformátumot. Még egy ennél jóval olcsóbb televízió esetében sem nagy elvárás ez.
És fentiek miatt teljes joggal nyilvánítottam véleményt a SONY készülékéről, és joggal mértem össze a dél-koreai gyártó készülékeivel, ugyanis az 1-2 évvel öregebb LG OLED televíziók hajszálra azonos fájlokkal, azonos tévé adásokkal, és azonos körülmények között gyakorlatilag kifogástalan eredményt hoztak.
Mindezt úgy, hogy fele annyiba kerülnek!Ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet OFF topik
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor