- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Én kissé árnyaltabban látom a dolgot....
Vagyis szinte mindenki (kivéve aki hiba elhárítással fordul hozzánk) elégedett a tévéjével, miközben benned folyamatosan érlelődik egy feszültség, ami verbális kommunikációban nyilvánul meg rendre...
Senki nem mondta, hogy a pana vagy a sony ótvar, semmire való (én is majdnem panát választottam másodjára, mert egy árban volt a C8-al....tehát nem hiszem, hogy az általad használt LG buzi szókapcsolat rám illene), inkább azt, hogy rendkívül kicsi kép különbségek vannak köztük, miközben a kezelésük, használhatóságuk (belső lejátszó pl) egyértelműen jobbak...
Én speciel nagyon vártam ezt a 2000-es panát (olvass vissza, egyértelmű előre lépése esetén még megvételét is kilátásba helyeztem) de az itt is leírt - képernyő korlát - dolgok okán bebizonyosodott,hogy perpill nincs világ megváltó modell...modellek vannak kis kép különbségekkel...
Gondolom, a hibák, amiket írsz, bizonyított tényeken alapulnak (panánál nincs, vagy elvétve, lg-nél pedig botrányosan sok, ugyan olyan példányszámnál), esetleg olyan fórumok tapasztalataira alapoznak, ahol mindkét (három, négy) gyártó majdnem olyan példányszámmal van reprezentálva...mert akkor az a válaszom, hogy a magyar szerviz eddig példásan viselkedett, a technológiából eredő típushibákért pedig sajnos nehéz tenni akármit is, persze - mint írtam is - amennyiben tényeken alapul az, hogy a panánál nincs ilyen, vagy elvétve, feltételezi azt is, hogy az lg-nek van még mit tanulnia a két tech óriástól...mert ugye tanulni sosem szégyen...lásd a jelenlegi helyzetet, ahol épp ő ad képernyőt a két gigásznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor