- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Több, mint egy hónapja vagyok 55C8 tulaj, és azt kell, hogy mondjam, hogy napról napra jobban tetszik a TV.
Nem akartam elsőre véleményt írni róla, hogy ne áradozzak az első 4K HDR demo video-k alapján.

Főleg filmeket, sorozatokat nézünk, ill. a Horizon Zero Dawn-nal játszom esténként 1-2 órát (HDR-ben, HUD kikapcsolva), a többi időben nagyrészt mesék mennek, JimJam, M2 vagy youtube.
Ez a TV brutál jó! 385 ezerért vettem a Media Markt-ban, és azt kell, hogy mondjam, hogy minden fillérét megérte. 43"-os Philips LCD után gondolom a panel adta különbségeket nem kell megmagyaráznom, viszont a normál HD TV adás is szép, teljesen élvezhető egy-egy film a film+ HD-n is (leszámítva a 12-es karikát, meg a logo-t)
Ami még pofáncsapott, az a hangzás. Nem tudom mit pakoltak bele, de van mély a TV-ben, nekem ez új
Plusz most a Dark c. sorozatot nézem Dolby Atmos-ban, és többször lenémítottam a TV-t, hallgatva, hogy ki beszélget az utcán, mire rájöttem, hogy a térhangzás a TV-ből jön. Nekem ez is új 
Mindent összevetve az eddigi legjobb TV-m. TV nézésre ECO módot, gyári alapbeállítással, játékra game mode-ot, filmekre sorozatokra Technicolor Expert-et használok (itt még ki akarom próbálni a cinema home-ot, mert volt teszt, ahol azt ajánlották inkább)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- SzoftverPremium.hu
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor