Hirdetés
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Kérdésedre kissé szofisztikált válasz lehet a legcélszerűbb, annál is inkább, mert sok területen csak találgatásokra adhat okot egy adott problémakör.
Az nyilvánvaló (és szerintem nem vitatja senki sem) hogy a pana és sanyi nagyobb múlttal, tapasztalattal rendelkező tech cégek elektronika, különösen képmegjelenítés terén. Az is elvitathatatlan, hogy a panel fejlesztés terén is letettek az asztalra (sanyi érzékelő lapkája pillanantnyilag is világverő pl) nem hiába emlegették pl a pana plazmákat oly előszeretettel, hiszen valóban nagyságrendekkel előzték a konkurrenciát (talán a pio tudott életképes alternatívát felmutatni egyedül).
Most viszont mindegyik oled kijelzőt egy cég gyártja, szerintem teljesen azonos gyártás technológiával, így válogatás ide, nagyobb odafigyelés oda, szerintem a technológiából adódóan maga a beégés jelensége minden gyártónál tapasztalható, cdak úgy mint egyéb képi "hibák".
Valószínűsítem, a két gyártó (p és s) jobban koncentrált az elektronika azon tészére, ami esetlegesen megakadályozhatja a user error általi beégéseket, de statikus tartalmak, logók (stb) ellen maga az oled technológia nem kellően védett.
Azt tudom tehát mondani, ha eleged van a hibákat ejtő cégből (nyilván érthető) és elfogadod a másik kettő kezelhetőséget (egyéni preferencia) akkor, ha árban közel ott vagy, próbálkozz meg másik cég termékével....de én speciel azt is megérteném, ha magából a technológiából is eleged lenne és egy kevésbé érzékeny megjelenítést választanál....Egy biztos, olyan képminőséget, mint az olednél ne várj más megjelenítési eszköztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor