- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Biztos távirányítható IP hálózaton át a TV ... vagy ingyenes PC szoftver "
Biztosan, mert van hozza Androidos app (nem hasznaltam meg), es ez akkor IP alapu, ami nagyon jo hir, csak a kerdes hogyan
Szoftver nekem nem kell, csak a "raw" dokumentacio / github project, hogy halozaton keresztul kuldjek neki adatot 
A TV altalanos (?) beallitasainal van egy kapcsolo, ami engedelyezi a mobilos app hozzaferest Wifi-n keresztul (a szovegben ez szerepel), remelem ez csak eliras, mert en kabelen csatlakozok a nethez.
Ha (ki)talaltam ra valamit, akkor majd jelzem
Pl, a fentebb amlitett Yamaha AVR-nek van nem dukomentalt web-interface-e (http://ipcim/setup), ahol mindent (!) be lehet allitani! Ezutan csak par ora kerdese volt, hogy visszafejtsem a kuldott ertekeket xml-ben, s az altalam kivantakat kuldjem curl/wget segitsegevel (mind Windows/Linux/OpenWrt-rol).
Hasonlokepp, az Easybulb (Milight) okos izzokrol is kiderult, hogy binaris adatot fogadnak, ezt pedig netcat-tel lehet nekik betolni (ismet Win/Linux/OpenWRT alol is).
Igy van egy egyszeru, de powerful, automatizalt setup.Mas, miutan befejztem (?) az SDR beallitasokat, HDR passtrhough (madvr-rel) beallitasokban kernem a segitseged PC modban:
- milyen TV beaalitasokat javasolsz
- milyen PC beallitasokatKoszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Foxpost károsultak - 2026
- OLED TV topic
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoftver nekem nem kell, csak a "raw" dokumentacio / github project, hogy halozaton keresztul kuldjek neki adatot
Vhiktor