Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Véletlenül nem egy Samsung promóter volt? Elképzelni nem tudom miért nem ajánlotta, ha az ember rászánja a pénzt. Én tuti megkérdeztem volna kíváncsiságból, max megmosolygom magamban.
Azzal tesztelném amire használnám. Különösebben ezek a tesztanyagok nem érdekelnek. Ha pl főleg sportot néznék, a mozgásmegjelenítést. Ha filmes vagyok, valamelyik kedvenc film részletét. Ha a kontraszt érdekel, valami sötét anyaggal. Ha videó játék, az input lagot nézném. Szerintem ez teljesen egyénfüggő. (de a design lenne az utolsó ilyen szempontból)
Közben Samsung sajtótájékoztató.
Semmi hír oled-ről. SUHD lcd tévék (most már kimondják hogy quantum-dot, a nano kristály helyett), az összes ilyen tévé megkapja Uhd Premium Plecsnit. Megmondták, hogy ez a tuti, mert az ember nem barlangban néz tévét, és ennek van a legnagyobb fényereje! Továbbra is erőltetik a curved vonalat. (mindig jót mulatok ezeken a Samsung féle marketing baromságokon)
Márciusban jön az UBD-K8500 uhd blu-ray lejátszójuk. Első lépések a nagyobb felbontás felé, Lg-nek és Samsungnak is a csúcs lcd tévéje 8K-s lesz idén.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor