- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Véletlenül nem egy Samsung promóter volt? Elképzelni nem tudom miért nem ajánlotta, ha az ember rászánja a pénzt. Én tuti megkérdeztem volna kíváncsiságból, max megmosolygom magamban.
Azzal tesztelném amire használnám. Különösebben ezek a tesztanyagok nem érdekelnek. Ha pl főleg sportot néznék, a mozgásmegjelenítést. Ha filmes vagyok, valamelyik kedvenc film részletét. Ha a kontraszt érdekel, valami sötét anyaggal. Ha videó játék, az input lagot nézném. Szerintem ez teljesen egyénfüggő. (de a design lenne az utolsó ilyen szempontból)
Közben Samsung sajtótájékoztató.
Semmi hír oled-ről. SUHD lcd tévék (most már kimondják hogy quantum-dot, a nano kristály helyett), az összes ilyen tévé megkapja Uhd Premium Plecsnit. Megmondták, hogy ez a tuti, mert az ember nem barlangban néz tévét, és ennek van a legnagyobb fényereje! Továbbra is erőltetik a curved vonalat. (mindig jót mulatok ezeken a Samsung féle marketing baromságokon)
Márciusban jön az UBD-K8500 uhd blu-ray lejátszójuk. Első lépések a nagyobb felbontás felé, Lg-nek és Samsungnak is a csúcs lcd tévéje 8K-s lesz idén.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor