Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
válasz
sakal83
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek ("demmer123" neked is).
Az megnyugtat, hogy amiket hallottam és olvastam azért annyira nem para témák, mert gondolom a "nem,nem, nem" válasz arra vonatkozott, hogy mind 3 pontra = nem!
Az csak jó lenne, ha egész nap nézhetném a tv-t de örülök ha este oda eshetek elé. Igaz utána 3 órát megy és előfordul hogy ugyanazon a csatornán. Max a 7vége az amikor nagyobb az igénybevétele, ezért kérdeztem a beégést, mert ez miatt nagyon aggódom.
Néztem a C8at is, de ahogy Demmer123 mondta -> kb 50-60 ezer a különbség a B8 C8 között, jó esetben. Igazából elsőre qled-et néztem (qe55q7fn) ahhoz már majdnem 100 ezer lenne a különbség (C8-hoz), na az már jelentős. A qled is szép képet ad, de azért a oled szebb, valamint a DTS hiánya zavarna, mert nem szeretnék még egy külső média playert is egy 300e feletti tv mellé. Valamint ha mégis az lenne mondjuk egy akár noname média lejátszóval, akkor már lassan ott vagyok egy B8 oled áránál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor