Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Bizony, 10 perc bőven elég lenne ahhoz, hogy a saját szemeddel lásd, hogy most nem úgy van, ahogy régen láttad. (Persze egyéni érzékelési különbség mindig lehetséges.)
Tudod, az egész onnan indult el, hogy a hdtv-s faszi feltalálta a kanálban a mélyedést a Philips esetén, pedig a két éves FHD oled is 600 soros, ha trumotion user de-judder 0 de-blur 9 beállítást használnak.
( A kedvedért: ezt mérte ki a teszt.)
Ezt bizonyítottam. Bebizonytottam, hogy az én tévémen trumotion user beállítás esetén a de-judder 0 érték hatása ugyanaz, mint trumotion ki esetén, vagyis hogy van olyan trumotion beállítás, ami nem használ interpolációt. Mindezt azokkal a tesztábrákkal, amelyek mindenkinek hozzáférhetők, és direkt erre a célra szolgálnak.Megértem a Vincent Teoh-t, valószínűleg ebből az internetes újságíró dologból próbál élni, valami tartalmat muszáj csinálni, valamit kell írni a hülye tévékről, mert legközelebb nem kap tesztpéldányt meg meghívót a kiállításra, nem lesz klikkelés és nem lesz nézettség és ő végül is szeret ezzel foglalkozni.
Szerintem ezen a fórumon magától értetődő, hogy ha valamit magunk is ki tudunk próbálni, akkor azt megtesszük, nem fogadjuk el kritikátlanul az internetes review-kat. Ez most pont egy ilyen eset volt.
Az egész dolog a file-ok megkeresésével együtt nem vett igénybe többet bő egy óránál.
A fórumra irkálás jóval több időt vesz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor