- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Én kötöttem.
Viszont csak magánszemélyként köthetsz, ergo ha céges a vásárlás akkor majd érdekes lesz ha bekövetkezik valamilyen Biztosítási Esemény.
Bár biztosítottak róla, hogy az Aegon (ők vannak a bizti mögött mint cég) elfogadja azt is, hogy céges a vas.
Úgyis hívott ma egy fószer onnan, majd megkérdem tőle hétfőn, ma nem tudtam vele beszélni.Fent van a neten a Biztosítási Feltételfüzet, ha kötni akarsz akkor olvasd el előbb.
Törésre biztosan fizet, kivéve ha 12 év alatti gyerek töri meg - de nyilván ha ilyesmi történik akkor a szülő max bevállalja.
Ami még fontos, hogy amennyiben 2 év után (tehát a gyári gari lejárta után) javíthatatlanul tönkremegy a tévé, akkor csak az avulásos ára térítik. Ami akkor már nem lesz túl sok.
De utóbbiban, tehát az avultatott árban nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy itt teljes árat térítenek.Beégésre és ilyesmire nem fizetnek, ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor