Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Mit is lehetne írni? A C6 képminőségre megeszi reggelire a többieket, de neked kell dönteni.
Ha az ívelt ok és a 3D a favorit és anyagilag belefér, én azt venném...
De a szempontjaidat Te ismered a legjobban. A lényeg, hogy neked jó legyen. Ha nagyon megbarátkozol egy olcsóbbal és tetszik, akkor az is jó választás lehet. Úgy vásárolj, hogy ne bánd meg! ""(#2182) daneel_hu
Piftuka.
OLED.
Ez nem kérdés."Még egyszer nagyon szépen köszönöm Mindnyájatoknak itt a fórumon a segítő hozzászólásokat!

Nagyon hasznos volt a beszélgetésünk, és az elmúlt hetek személyes tesztjeit is figyelembe véve, kiegészítve az interneten olvasható fórumokat, teszteket is, sok újat, érdekeset mondtatok, és mindez együttvéve segített meghozni a döntést.
Nagyon igaz, hogy az utólagos "rossz szájíz" (az érzés, hogy 'mégsem a jót választottam'...) nem lett volna jó.
És éppen ezért, bár jó áron volt az 55 colos C6V, és még ki tudtam is volna fizetni, de mindig az jutott volna eszembe, hogy jóval az eredeti 500K-s keret feletti árat fizettem érte. Így nem erre esett a választásom.
Az LG 8507, pláne a 950V pedig nagyon közel lett volna a limithez, vagy szintén túl is lett volna rajta; viszont az IPS panel miatt a "sötétben mozizáshoz" nem a legideálisabb választás. Hozzáteszem, hogy a látottak alapján, normál körülmények között használva, IPS TV-k közül szerintem ezek most a legjobbak. Ár/érték arányban pedig így akciósan a 8507 verhetetlen. Világos szobában csodálatos képük van, és kifogástalan a 3D-jük. Viszont az ár és a képminőség fontossága miatt, végül ezekről is lemondtam.
Bevallom, a ~200.000 forintos ára miatt a SONY 55W807C készüléket szándékoztam megvásárolni, tudva, hogy az egyébként egy kiváló kis készülék, ennyiért "best buy" jelenleg ebben a méretben, és még a 3D-je is nagyon korrekt volt. (Igaz, egy kisebb vagyonért tudnék 2 db jó minőségű 3D szemüveget venni hozzá, mert gyárilag nem jár egy darab sem hozzá.)
Ráadásul arra gondoltam, hogy ez most - bár nem kevés pénz - viszonylag "fájdalommentes" vásárlás, és majd 1-2 év múlva, amikor az OLED igazán elterjedt, és több tucat Panasonic, SONY és LG modell közül lehet választani, majd egy 65-ös méretűt beszerzek otthoni "mozizáshoz".Viszont, hiába dugtam rá "kontroll teszt" végett az USB-t, képtelen volt felismerni, hogy az eszköz csatlakoztatva van. Szerintem kontaktos az USB aljzata. Ezt "égi jelnek" tekintettem.
A fentieket követően, az árát, a képminőséget és a 3D-t figyelmbe véve is (a kontroll teszt során ismét makulátlan volt a képe) végül az LG 55EG910V OLED TV-t választottam.

Mostantól tehát OLED TV tulajdonos vagyok én is.

Jelentős kedvezményt kaptam a hétvégi akció révén az árára, és 5 év GOLD garanciát, valamint egy 4-es csomag szemüveget vásárolva is, még bőven az eredeti maximum 500K-s keret alatt tudtam maradni.
A beüzemelés, beállítás most délután következik, és remélem, hogy pár évig éppen olyan hűséggel szolgál majd, mint a jelenlegi kis LG készülékem!

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor