- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Annyiban egyetértek, hogy nincs megfelelő tájékoztatás.
Az LG USA weboldalán már láttam ezt-azt de érzésem szerint ez kevés.Ma az van gyakorlatilag, hogy megveszed a tévét (a promóter ha tájékoztatott az már jó dolog, de nem fog mert neki az a fontos, hogy megvedd a tévét), és kapsz egy füzetecskét (fizetés után!)
amelyben bele van írva, hogy miért nem használhatod úgy a tévét ahogy gondoltad, ahogy az evidens lenne. 
Ez szerintem egyetlen peres szösszenetnél nem állja meg a helyét, a gyártó ezzel fog érvelni de ez kevés lesz.
Szerintem... szerintem cserélni fognak, végig. Szinte biztos.
Nem lesz még csak FV per sem, mert biztos a bukta a bíróságon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amelyben bele van írva, hogy miért nem használhatod úgy a tévét ahogy gondoltad, ahogy az evidens lenne. 
Vhiktor