- iPhone topik
- Yettel topik
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azt az ügyintézőt jól valagba rúgnák, ha kiderülne, hogy még meg sem kapták a banktól azt a pénzt, amit már vissza is fizettek neked készpénzben. Ez úgy biztos, ahogy itt ülök. A szabályok nem ismerete okán kaphatod vissza a pénzed, de olyan boltban, ahol ismerik a dörgést, (pl. Best Byte) tuti nem kapnád vissza. Persze lehet ámítani magad, hogy ez mindenütt így van, csak lesz majd "pofára esés", ha egy olyan boltban vásárolnál, ahol tisztában vannak a bolt jogaival... Engem már utasítottak vissza emiatt és vártam a pénzemre 15 napot. Elolvastam az erre vonatkozó jogszabályt és nekik volt igazuk. A MM amúgy tele van "írástudatlan" eladókkal és ügyintézőkkel, így fordulhat elő, hogy saját magukkal szúrnak ki.. Vagy ennyire nem érdekel senkit az egész és a számlán meg sem nézik, hogy bankkártyával vásároltad, de attól még nem jogos az elvárás, hogy ott helyben visszaadják a pénzedet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor