Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azt az ügyintézőt jól valagba rúgnák, ha kiderülne, hogy még meg sem kapták a banktól azt a pénzt, amit már vissza is fizettek neked készpénzben. Ez úgy biztos, ahogy itt ülök. A szabályok nem ismerete okán kaphatod vissza a pénzed, de olyan boltban, ahol ismerik a dörgést, (pl. Best Byte) tuti nem kapnád vissza. Persze lehet ámítani magad, hogy ez mindenütt így van, csak lesz majd "pofára esés", ha egy olyan boltban vásárolnál, ahol tisztában vannak a bolt jogaival... Engem már utasítottak vissza emiatt és vártam a pénzemre 15 napot. Elolvastam az erre vonatkozó jogszabályt és nekik volt igazuk. A MM amúgy tele van "írástudatlan" eladókkal és ügyintézőkkel, így fordulhat elő, hogy saját magukkal szúrnak ki.. Vagy ennyire nem érdekel senkit az egész és a számlán meg sem nézik, hogy bankkártyával vásároltad, de attól még nem jogos az elvárás, hogy ott helyben visszaadják a pénzedet.

Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor