Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Mentolka
üzenetére
A fényképe első ránézésre viszonylag vadul nézett ki (fekete ablakok a szürke háttéren), bár kicsit tovább nézegetve valószínűleg kiemelte a dolgot a fényképező autotuning-ja (vélhetően a háttér világosabbnak, az ablakok sötétebbnek tűnnek, jobban elüt mint élőben az auto-exposure és black-crush miatt).
Ha általában úgy nézne ki szabad szemmel, engem az szerintem már zavarna néha PC-s használat közben, de időnként feltűnhetne sötét film/játék-jelent alatt is.
+ rémlik, hogy láttam már látványos IR-t fiatal OLED-eken (főleg egy ~0 órás B6-on), de olyan agresszívet még nem, mint amit a kép mutatott, de az is igaz, hogy sohasem úgy álltam hozzá, "keressük úgy és addig, amíg találunk és ha elsőre nem találunk akkor meg próbáljunk csinálni, hogy legyen mit találnunk").
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C1 55"
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Samsung A17 mobiltelefon
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor