Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Eszméletlen még mindig ez a wallpaper tv... mindig elcsodálkozok rajta.

Azért durva is lenne ha egy ilyen változat legalább minimálisan nem bírná a hajlítást... akkor fel se lehetre rakni sehova... vagy jó vastag és erős üveg kéne rá hogy ne hajolgasson.
Amúgy én sem néztem meg ezt a tévén mikor összeraktam ... de most igen és egyenes az oldala végig mindenhol (szóval tuti nem "normális" ha görbe)... szvsz ez a görbeség valami fizikai behatás miatt van tényleg...
Óvatosan vissza lehetne görbíteni szerintem is, de azért nem mondom nincs benne semmi kockázat.
De tény erre a szervíz mondhat akármit... vagy kijönnék és ők lapogatják vissza.

Na jó tudom nem vicces... engem is bosszantana akár saját akár más hibájából meghajolna a tévém (szállítás, szerelés stb közben pl) vagy gyárból így jönne ki hozzám.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor