- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Bluetooth-headsetekről általában
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Digitalko volt az "elkövető", akik még azt is bevállalták volna, hogy másnap kicserélik, mert az első napon olyan foltos/csíkos volt a kijelző, hogy megijedtem. A bolt másnap küldte volna a futárt a cseredarabbal, de én kértem hogy aludjunk még rá egyet. Másnapra teljesen homogén lett a kijelző és eltűntek a ronda foltok.. Így aztán elmaradt a csere. Ennyit a hozzáállásról..
Mindezt telefonon intéztük és persze ment egy email is, de nem az online felületen, mert ott ilyet nem lehet intézni..Az a boltos aki meg eladja a félretett tévét, az dögöljön meg... Bár, az a gyanúm hogy nem is volt tévéjük, csak a beetetés ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindezt telefonon intéztük és persze ment egy email is, de nem az online felületen, mert ott ilyet nem lehet intézni..
Vhiktor