Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Persze ebben igazat adok. Sajnos még nem volt alkalmam leülni egy OLED házimozi + egy drága hangszett elé. (Egyik ismerősömnek sincs OLED TV-je, csak drága hangcucc és egy régi 40-48 colos IPS LCD
) - valószínűleg ha megszoknám, fancsali fejjel ülnék le a TV hangfal elé. Bár fülessel azért nem rossz szerintem, tényleg sok a plusz részlet a hangokban.A mozis sorround annyira nem hiányzik, nem különösebben estem hasra IMAX-tól sem. Bár a csámcsogás, pofázás, röhögés, zombikólahörgés ront az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) - valószínűleg ha megszoknám, fancsali fejjel ülnék le a TV hangfal elé. Bár fülessel azért nem rossz szerintem, tényleg sok a plusz részlet a hangokban.
Vhiktor