Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
üzenetére
Hát én végigolvastam elejétől a topicot... és eddig két permanens logó beégés volt csak a szerintem 100 feletti készülékből. Az is két 6-os szériáson. Egy piros Eurosport Live logó és egy Duck TV (de az fullon ment ha jól emlékszem)
Illetve egy 7-esen volt egy durva image retention az elején 100-ad OLED fénytől, de az másnapra eltűnt.
Pedig vannak itt akik simán használják csak TV-nek, monitornak.
.... úgyhogy én amondó vagyok, ha a 7-est normálisan használod TV-nek, és bejárattad + nem 1000 órát megy rajta ugyan az, akkor nem lesz baja.
Nem hinném, hogy a családdal ne lehetne megegyezni a logo kizoomolásról.Eleve elhányod majd magad ilyen méretben az SD-től. Már 42 colon se nézhető szinte... és olyan guszustalanul agyon van tömörítve, blokkosodva, hogy kb nézhetetlenek az SD csatornák.
Van olyan is, amikor a 4:3-ra skálázott 16:9 sávot okádják vissza 16:9-re... ez a legpurdébb minőség olyan recés élekkel, hogy az vicc.
Legjobbat akkor tennéd ha kikapcsoltadnád a TV-t, de néha persze egyszerűbb mint állandóan filmeket keresni. Azért a HD csatornák már viszonylag nézhetőek...és kizoomolható a logó ha szélesvászonban adják.
Pl Viasat 3 HD amúgy egészen normális. Anyáméknál nézem néha. Nincsenek általában fixen idióta patkány beugró logók, meg focimeccs hirdetés, meg stb... és mindig szélesvászonban adják a filmet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor