Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• baluka

tag

válasz Joshi #11393 üzenetére

Végre hazaértem, sikeresen teszteltem több 4K anyaggal, pendriveról a beépített videolejátszóval ill. 4K BluRay lemezrol az UBP-X800 lejátszóval, minden úgy van ahogy írtad, szépen megjelenik a HDR felirat.
    Viszont YT HDR tovabbra is nuku, meg sem jelenik a HDR felirat és ahogy tegnap is írtam az automatikus felismerést kikapcsolva és a HDR10-et bekapcsolva, tehat ráerőltetve a kép élvezhetetlenül természetellenes. Ettől persze még mindig nem világos hogy a YT csal a HDR körül vagy pedig az A1 nem tudja ezt a funkciót - egyelőre... :((
    Köszi a tippet a Sony tv-s topikkal kapcsolatban, hasznos dolgok vannak ott is, az pedig nem kérdés hogy jelen fórum erősen LG hangsúlyos, ami tk nem csoda: az én 55A1-em nagyságrendileg ugyanannyiba került (lehet, még jelenleg is) mint a 66-os LG B7, mit is mond erre a józan, logikus gondolkodásra képes ész?! :)

Külön köszönet a fáradságaidért a Sonyval folytatott levelezésedet illetően, remélem nem lesz olyan mostoha a cég bánásmódja a frissítések terén mint a telefonjaikkal kapcsolatban... :(

Új hozzászólás Aktív témák