Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka
tag
Végre hazaértem, sikeresen teszteltem több 4K anyaggal, pendriveról a beépített videolejátszóval ill. 4K BluRay lemezrol az UBP-X800 lejátszóval, minden úgy van ahogy írtad, szépen megjelenik a HDR felirat.
Viszont YT HDR tovabbra is nuku, meg sem jelenik a HDR felirat és ahogy tegnap is írtam az automatikus felismerést kikapcsolva és a HDR10-et bekapcsolva, tehat ráerőltetve a kép élvezhetetlenül természetellenes. Ettől persze még mindig nem világos hogy a YT csal a HDR körül vagy pedig az A1 nem tudja ezt a funkciót - egyelőre...
Köszi a tippet a Sony tv-s topikkal kapcsolatban, hasznos dolgok vannak ott is, az pedig nem kérdés hogy jelen fórum erősen LG hangsúlyos, ami tk nem csoda: az én 55A1-em nagyságrendileg ugyanannyiba került (lehet, még jelenleg is) mint a 66-os LG B7, mit is mond erre a józan, logikus gondolkodásra képes ész?!
Külön köszönet a fáradságaidért a Sonyval folytatott levelezésedet illetően, remélem nem lesz olyan mostoha a cég bánásmódja a frissítések terén mint a telefonjaikkal kapcsolatban...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor