- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Köszi a választ.
Igen gondolkodtam abban is, de van már hangfalaim meg erősítő csak meguntam a 2 távirányító formát. És első nekifutásnak univerzális távirányítóba gondolkodtam mivel az erősítőm régi és nem tudtam jobb ötletet. De sajna az univerzális távirányítót nem lehetett beprogramozni a tv-re. Mármint nem tudtam a menü gomb funkciót kezelni, igy tehát ez a verzió off lett. Ezután gondoltam hogy ha már van hangfalaim meg egy régi erősítő akkor megprobalkozom hogy egy erősítő csere talán megoldaná a helyzetet. Csak nem akartam nekifutni úgy hogy nem tájékozódom. Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni.
Tehát akkor működik csak akkor olyan erősítőt kell vennem aminek van HDMI ARC funkció is. Köszi még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor