Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Srácok...
Nekem a héten jön meg elvileg a B7-es, viszont egy LG-s ismerősöm azt mondta, hogy mondjam vissza. Érveltem neki az itt olvasott dolgokkal (OLED fény 30 körüli értéken tartása 100 helyett, pixel helyreállító lefuttatása hetente stb.) de azt mondta, hogy ez náluk is nagy fejtörést okoz, mindenki panaszkodik cégen belül, hogy nem lehet eladni, mindenki fél a beégéstől. Ő a saját (nyilván tesztre kapott) TV-jéről küldött képet, sz@arrá volt égve. Engem nem igazán tantorított el, nem fogok LED-et venni, viszont legjobb barátom be van rezelve rendesen. "Nehogy már fél milliós TV-n féljek tőle, hogy ha 2 órát Fifázok, akkor be fog égni, vagy Spotify-t rakom ki rá, akkor a spoti jele ég be meg az albumkép, GTA-n a térkép stb..." Említettem neki az itt olvasottakat és megkért, hogy ha lenne esetleg pár olyan kedves fórum tag, aki 1-2 éve OLED tulaj és szokott PS/XBox-on játszani, tenne fel egy fehér képet mutató fotót a TV-ről?
Tudom nagy kérés, de hátha más is vásárlás előtt áll, s érdekli, hogy huzamosabb használat után milyen lesz. Valamint tippek/trükkök?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest