- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Taiwanon és Koreaban már megjelent 2025 ősszel, játszottam is mindkét szerón párszáz órát. Taiwan ingyenes, Koreara venni kell accountot ha nincs koreai személyid

Igazából olyasmi mint a Throne & Liberty (nyilván, ncsoft). Fun, de egy idő után nagyon fizetős lesz a haladás vagy lassan haladsz. Havidíj nem kötelező de erősen ajánlott, kb. 10k/hó. PvP sokkal jobban háttérbe lett szorítva mert sírtak az emberek, PvE fókusz a játék.
-
Raysen623
veterán
Aki MMO-k terén AAA grafikát vár, az jó sokáig várhat továbbra is. Megvannak a technikai okai annak a grafikai szintnek, ami miatt ezek így lettek fejlesztve. Egyébként meg szerintem nincs velük probléma, mert pl. WoW is rohadt szép, és ha belegondolunk mennyi ideje van piacon, akkor bizony időtálló az a grafika.
A mai új generáció pedig mindenkinek kihívás, mivel 5 percenként más kell, vagy több kell, állandóan történjen már valami mert unalmas, lépten nyomon legyen jutalom, mert lusták bármit is rendesen és kitartóan végigcsinálni, vagy mert nem érdekli őket.
Ezért sem készülnek újabb MMO-k csak további tartalmak.
Elhiszem hogy van akinek rémisztő ha egy játék túl mély és túl sok a tartalom, de AAA-nál sem játsza végig a többség. Erről is vannak igen szép statisztikák. -
donki
senior tag
Én is ezt mondom. Nehéz persze meghatározni, hogy mitől jó egy MMO, mert mindenkinek más az elvárása. Ami biztos, hogy 500 millió -1 milliárd dollár befektetés, ami más üzletben jobban megtérül. Kell egy megbízható tervező, aki tényleg olyan játékot álmodik meg, ami sokaknak tetszik (ez már itt nagyon bizonytalan), nagyon jó szakértelem, hogy a nagy csatákat is bírja, ha pvp-t is terveznek hozzá (ez még egyszer sem sikerült), valamint megbízható üzemeltetés.
Az amazontól az lett volna az elvárás, hogy hálózati rész nagyon nagy szakértelemmel készül majd és az üzemeltetés is olcsón, jól fog működni. De nekik sem sikerült. Szerintem ez nem bátorít senkit sem ekkora beruházásra. -
Csandi
addikt
Akkor nézz fel az MMO redditre. Mindenki unja már, hogy sok sok éve csak ugyanezeket a gameket lehet ajánlani mindenkinek, mert nincs más, ami meg van az szar. WoW, BDO, GW, OSRS, azt kb. ennyi. Egyrészt aki most kezdene mmo-zni nem sok kedve van egy 600 éve futóhoz becsatlakozni, főleg, hogy a grafikájuk is kb. olyan, másrészt pedig aki meg ezeket az ős mmo-kat játssza már rég megunta csak nincs más és nagyon örülne valami új jobbnak.
Az nem kérdés, hogy halódik a piac és, hogy nem éri meg már ilyen játékokat csinálni mert drága és hatalmas risk.
Sokan ezt ahhoz kapcsolják, hogy már minden fent van neten, ezért az mmo-k is kb. single gamek lettek, nem interaktálsz randomokkal, nem fedezel fel hanem kinézed netről mi hol van mit kell csinálni, aztán azt csinálod. Minden instanceba bedob a teleport, mindenhova fast travel szóval játszani se kell. De ha meg ezek nincsenek akkor meg az a probléma, hogy mi az, hogy nincs hát már alapnak kéne lennie. -
Laraxior
titán
25 millió dollárt ajánlottak a játékért.
Közel sem biztos, hogy lehúzzák a rolót. Illetve nem mondanék 100%-ot. 99-et inkább.
Ha van esze az amazonnak, akkor elfogadja a 25 millát. Ami mégiscsak több, mint a nulla, amit kapnak a bezárás után. -
Anno, a bétában részt vettem, úgy elment, de fillért nem adtam volna érte! Amikor kiderült, mennyibe kerül, gyorsan hagytam is! Mikrotranzakciósként azt mondom rendben lett volna, na de pénzért! 😁
-
donki
senior tag
Lehet, hogy végleg leáldozott az MMO játékoknak. Nagyon sok pénzbe kerül egy modern MMO fejlesztése, bevételt pedig már nem nagyon termel. Ráadásul úgy tűnik, hogy a szakértelem továbbra is hiányzik, nagyon nagy kockázatot hordoz magában a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest