- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panasonic 42G20 vs Panasonic 55GZ950 - TV adás szubjektív összevetés (semmi műszer, semmi szakmai hozzáértés
)
Forrás: Telekom TV Box (nem smart) plazmánál, ugyanez illetve Fire TV 4K Max-on a böngészőből indított TV GO az OLED-en.
Imádtam a plazmát, apósomnak adtam, hibátlanul megy (a TV). Az OLED-en a TV adás (is) nekem jobban tetszik, de amikor apósoméknál vagyunk, elcsodálkozom milyen jó még mindig a TV adás képe (neki is Telekom box van).
Abban, hogy az OLED-et szebbnek/jobbnak találom, biztosan szerepe van az adás minőségének javulásában (nem Digi
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Nagyon nagy okosságot nem tudok levonni, mert tv box-on keresztül már nagyon ritka, hogy néznénk bármit is, inkább stream app-okat nézünk (Fire TV 4k Max tv-be csatlakoztatva, Apple TV 4k 2022 Oppo 203-on keresztül).
Uff én beszéltem, sokat, bocsi, de legalább írtam, nem csak olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eGPU tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Vhiktor