Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koncsik

MODERÁTOR

Panasonic 42G20 vs Panasonic 55GZ950 - TV adás szubjektív összevetés (semmi műszer, semmi szakmai hozzáértés :B )
    Forrás: Telekom TV Box (nem smart) plazmánál, ugyanez illetve Fire TV 4K Max-on a böngészőből indított TV GO az OLED-en.
    Imádtam a plazmát, apósomnak adtam, hibátlanul megy (a TV). Az OLED-en a TV adás (is) nekem jobban tetszik, de amikor apósoméknál vagyunk, elcsodálkozom milyen jó még mindig a TV adás képe (neki is Telekom box van).
    Abban, hogy az OLED-et szebbnek/jobbnak találom, biztosan szerepe van az adás minőségének javulásában (nem Digi ;) ), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
    Nagyon nagy okosságot nem tudok levonni, mert tv box-on keresztül már nagyon ritka, hogy néznénk bármit is, inkább stream app-okat nézünk (Fire TV 4k Max tv-be csatlakoztatva, Apple TV 4k 2022 Oppo 203-on keresztül).
    Uff én beszéltem, sokat, bocsi, de legalább írtam, nem csak olvastam. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák