Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panasonic 42G20 vs Panasonic 55GZ950 - TV adás szubjektív összevetés (semmi műszer, semmi szakmai hozzáértés
)
Forrás: Telekom TV Box (nem smart) plazmánál, ugyanez illetve Fire TV 4K Max-on a böngészőből indított TV GO az OLED-en.
Imádtam a plazmát, apósomnak adtam, hibátlanul megy (a TV). Az OLED-en a TV adás (is) nekem jobban tetszik, de amikor apósoméknál vagyunk, elcsodálkozom milyen jó még mindig a TV adás képe (neki is Telekom box van).
Abban, hogy az OLED-et szebbnek/jobbnak találom, biztosan szerepe van az adás minőségének javulásában (nem Digi
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Nagyon nagy okosságot nem tudok levonni, mert tv box-on keresztül már nagyon ritka, hogy néznénk bármit is, inkább stream app-okat nézünk (Fire TV 4k Max tv-be csatlakoztatva, Apple TV 4k 2022 Oppo 203-on keresztül).
Uff én beszéltem, sokat, bocsi, de legalább írtam, nem csak olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Vhiktor