- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A QD-OLED rétegét nem oldja a gyógyszer tisztaságú 70%-os etanol, azért is van a Samsung hivatalos oldalán és ajánlásával (legjobb hatásfokú is egyben). Egyéb alkohollal vagy alkoholos tisztítóval (pláne adalékos) én nem próbálkoznék ilyen értékű cuccnál. Száraz törlő csak por ellen jó, bármilyen kicsi zsírtartalmú szennyeződés (pl.tüsszentés is) kék foltosodást eredményez ha száraz törlővel próbálkozunk (lsd engem is).
Senmmi mást nem javaslok, mert bármelyik tisztítóban lehet (és van is) valamilyen olajszármazék).
Mondjuk így
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Vhiktor