Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Az IPS-bol ugye vannak flicker free modellek, ahol nincs egyaltalan PWM. Nekem is ilyenek voltak korabban. Az iPhone OLED kijelzon, a Macbook-nal egyertelmuen latom a villozdast ahogy a fenyero valtozik, de a legujabb Asus WOLED-nel pl. nem. Megnezem meg a QD-OLED-et mindjart.
-
-
FLx
addikt
Azert adjak el PWM mentesnek mert nincs PWM. A villagosnak mas oka van es mas tipusu is a villogas. Ezert nem ugyanannyira erzekenyek ra az emberek mint a PWM-re. Egyebkent a PWM se mindig rossz, mert pl. a Macbook mini-led kijelzoi olyan magas frekvencian villognak, hogy nagyon keves embert zavar.
-
FLx
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
3-5 evet siman kibirnak, utana meg tenyleg erdektelen, mert annyival jobb kijelzoket tudsz venni jo aron, hogy ugyis csereled. Az elmult 5 evben 3 monitort es 2 TV-t csereltem mar... Azzal viszont egyetertek, hogy a VRR eleg vicces dolog, mert tobbszor nem mukodik normalisan mint amennyiszer igen.
-
FLx
addikt
válasz
maglet2003
üzenetére
Eg es fold a kulonbseg a PPI miatt. WOLED vs. QD-OLED egyeni preferencia inkabb.
-
FLx
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Igen 3.gen WOLED. A szinek elenkebbek a QD-OLED-en, de nyilvan nem nagysagrendekkel jobb. Ha csak filmre, jatekra kellene, akkor QD-t vettem volna megint, mert alapvetoen szeretem a QD-t, de nekem most fontosabb volt a text clarity, illetve, hogy nappal ne legyen lilas a fekete. A tukrozodes engem nem zavar egyaltalan, a laptop kijelzoim is mind glossy-k 15 eve. Jobban zavarna a matt tukrozodesmentes bevonat. Nem tudom neked mi szamit rossznak a uniformity-t illetoen, nekem ez boven okes.
-
FLx
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Nekem van itthon tobb OLED TV es monitor is, mindenfele panelekkel. Most vettem egy WOLED paneles XG32UCWMG-t es nem bantam meg. Hasznaltam elotte QD-OLED-et is es a TV-m most is az, de a szovegek olvashatosaga szerintem a WOLED-en jobb a kicsit szokvanyosabb pixel layout miatt. Ezert nem veszek mar matt kijelzot sem, az is jelentosen rontja az elesseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B Monitor
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258