- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hegyirabló #767 üzenetére
Igen tizenes. Alapvetően nem a tizennel van baj hanem avval amit összeraktak vele. Egész elképesztő logikátlan horror bugos förmedvény. pl a villodzó hangerő gombra rákerestem a megoldás, hogy nem mutolod hanem leveszed a hangerőt egyre. Ha egyen van nem villog és azt kvázi nem hallani. [link]
btw elvileg lefrissítette magát szóval nem a régi fw a gond.Másik kedvencem, hogy úgy lehet bemenni a beállítás menübe, hogy hátul megnyomod majd setting majd előveszed a távkapcsolót és hosszan nyomod a playt.
Magamtól nem jöttem rá innen szedtem. Végülis ez alapján belöttem. [link]
Elsőre ez is sötét szobás monitor."ami most kapható 4K WOLED vagy QD-OLED, az mindegyik erős kompromisszumra szorul."
Képminőségre, lagra... amit láttok az alapján a legkissebb kompromisszum jelenleg az oled monitorok. Ez is kompromisszum de a tftk sokkal nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest