Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grampy
    aktív tag

Kipróbáltam a régi DELL IPS monitorommal, és megy minden. Betölt a játék, megy mint a golyó, és menüben sem hallom ezt a frekvencia zajt (amit kb. ahhoz tudok hasonlítani mint amikor egy szúnyog zümmög a füledben.

Egy másik hiba ami szintén ennek a monitornak a megvásárlása után jelentkezett, hogy Windows-ban 30-40 perc után recseg a hang ha mp3-mat vagy youtube-on zenét hallgatok ... újraindítás után megszűnik a recsegés, de újabb 30 perc után megint hozza ezt a hibát.

Ma már annyira rossz volt a helyzet, hogy Metro Exodus a menüjében is ki-be kapcsolta a gépem legalább 3x. Ha felbontást állítok akkor is elszáll a játék.

Néztem: másik driver-t, másik DP-ot a kártyán, 60-hez beállítással, mindkét BIOS állásban kipróbáltam ami a kártyán van, levettem a gépet a szünetmentesről hogy közvetlen a 220-ról menjen, és egyik változás sem hozott javulást.

Esetleg HDMI-vel még lehet hogy jó. Ha valakinek van valamilyen tippje örömmel fogadom. VRR, GSync nálam megy... vsync off minden játékban, meg a szokásos 12 bit, 240 Hz... gyári DP kábelt használok.

Ami fix, hogy a régi monitrorral hibátlan a gép.

Másik DP kábellel próbáltad? Esetleg, ha van otthon jó minőségű HDMI 2.1 Ultra High Speed 48Gbps kábel vagy tudsz kölcsön kérni, azzal is érdemes lenne egy próbát tenni.

Új hozzászólás Aktív témák