Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG monitor vásárlásán agyalok, Oázisban már előrendelhető, 250e Ft-ért, ami nekem pont a lélektani határ.
1440p, 27" Tandem WOLED monitor, elvileg javított text clarityvel (de még nem RGB pixel elrendezésű), félig matt félig glossy felülettel, nagyobb fényerővel és közelség érzékelő szenzorral (feketére vált a képernyő, ha senki sem ül előtte), ami nekem nagyon jó ötletnek tűnik a beégés megelőzésében.Amit miatt nem rendeltem még meg, az én felhasználási szokásaim: napi 8 órát melózok, Word, Excel és főleg Power BI és utána gaming, filmezés, web browsing. A tálcát el tudom tüntetni, de még mindig félek a beégéstől.
A tandem oled elvileg ebben is segít, kevésbé vannak a ledek maxon járatva és elvileg 60%-kal tartósabbak ebben a szendvics technológiában (plusz a fogyasztás is alacsonyabb), de a beégés így is lehetséges.Kell ettől nagyon tartanom és felejtős ez így nekem, vagy érdemes belevágnom?
Már megnéztem a 21 hónapos, beégéses tesztelős videót YT-on, amit a Milyen monitort vegyek? topikban ajánlottak, csak gondoltam itt is meghallgatom a tapasztaltak véleményét ezzel kapcsolatban, remélem nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258