-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Tomasz94
üzenetére
Nekem az a meglátásom így fél év után, mióta nézegetem a topikot meg az oled monitor témát, hogy nem nagyon lehet mellélőni. Nem azon fog múlni, hogy matt, félmatt v glossy; WOLED v QD-OLED, hanem a pixelsűrűségen, átmérőn, fényerőn és esetleg a refresh rate-en.
- A woled és a qd-oled olvashatósága másként zavaró annak akinek jó szeme van.
- A QD-OLED magenta szóródásával riogatnak, aztán 99%-ban szerintem nem fog senkinek gondot okozni (ha csak nincs egy reflektor ráirányítva a monitorra.
)
- A glossy tükröződésével is riogatnak, a gyakorlatban pedig ott ahol a glossy tükröződése zavaró, ott a matt és a félmatt fényszóródása is zavaró lesz.
- Korábbi generációkkal is riogatunk, aztán akinek az van mégis nagy megelégedéssel használja.
-> Nem kell túlgondolni, szinte mindegy mit vesz az ember, ha az igényeinek megfelelő átmérőt, pixelsűrűséget, fényerőt és kepfrissítést választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple asztali gépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Skynet258