Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Tomasz94
üzenetére
Nekem az a meglátásom így fél év után, mióta nézegetem a topikot meg az oled monitor témát, hogy nem nagyon lehet mellélőni. Nem azon fog múlni, hogy matt, félmatt v glossy; WOLED v QD-OLED, hanem a pixelsűrűségen, átmérőn, fényerőn és esetleg a refresh rate-en.
- A woled és a qd-oled olvashatósága másként zavaró annak akinek jó szeme van.
- A QD-OLED magenta szóródásával riogatnak, aztán 99%-ban szerintem nem fog senkinek gondot okozni (ha csak nincs egy reflektor ráirányítva a monitorra.
)
- A glossy tükröződésével is riogatnak, a gyakorlatban pedig ott ahol a glossy tükröződése zavaró, ott a matt és a félmatt fényszóródása is zavaró lesz.
- Korábbi generációkkal is riogatunk, aztán akinek az van mégis nagy megelégedéssel használja.
-> Nem kell túlgondolni, szinte mindegy mit vesz az ember, ha az igényeinek megfelelő átmérőt, pixelsűrűséget, fényerőt és kepfrissítést választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Skynet258