- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Neked is belinkelem. Matt 1080p ips vs glossy 1440p qd oled, hátam mögött nagy ablakokkal: [link]
Ha nagy a fényerő az matt-on sem jobb, mint glossy-n. A matt szóródás legalább olyan zavaró, mint pl az ips glow.
Persze tudom, valahogy dönteni kell és egyszerű 1-2 rossznak vélt tulajdonság miatt elvetni technológiákat, én a woledet vetettem el, pedig sosem láttam még. A tükröződés és s magenta szóródás szerintem nem valós probléma 1-2 kivételt leszámítva.
Szerk: Felejtsd el az oled kalibrálást szerintem. Az olcsó műszerekkel a program csak félrekalibrálja és azt hiszi jó munkát végzett.
A gyári kalibrációk jobbak mint amit egy nem referencia műszerrel el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP EliteDisplay 23 LCD LED monitor
- 75" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7075
- Szép állapot! Acer 24 TN LED monitor
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Skynet258