- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilárdtest-akkumulátorra válhatnak a Samsung kütyüi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Kimondottan emlékszem hogy az idei régebbi driverről való váltás hozta elő az előző konfignál is ez a problémát. Discordot elindítottam és már csinálta is, ICUE szintén. Az internet megerősít benne hogy ez mind AMD mind NVIDIA kártyákon ismert probléma, szóval se nem monitor, se nem vga függő. Inkább a driver.
Hozzá kapott DP kábel, VRR nekem is off.
Nekem elég volt a 7900XT és 9070XT mellé felraknom a 25.8.1 drivert és láss csodát
Nekem is ez a bajom hogy a GAME MODE ad csak 175hz lehetőséget... így muszáj lenne használnom.
Redditen találtam egy CRU nevű alkalmazást amit hasonló Samsung OLED monitorok ugyanilyen problémájára ajánlanak.
Szóval nem én vagyok az egyetlen és ez azért megnyugtat. Elméletileg a különböző alkalmazások kezelőfelületei között ahogy végighúzom az egeret, vált elsődleges alkalmazást/előtérbe hozza, és a különböző UI-knél váltakozik túlságosan a frissítési ráta és ha jól értem 48hz alatt nem bírja és elsötétül, majd visszajön. - nekem is kínai még, most ásom bele magam.
Elméletileg ezzel a CRU alkalmazással felülírható a monitor EDID-je és GAME MODE nélkül is elérhetővé teszi a 175-hz-et. Ami nekem pont jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258