- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Üdv!
Szerintetek milyen típust keressek/nézzek meg?
- karácsonyra (ergo itthonról, vagy max. EU)
- 48 éves hölgynek (ergo ne legyen óriási, és a nagyon játék kinézetűnél 1 fokkal elegánsabb kéne, bőr, esetleg szilikon szíj még nem gáz)
- ár széles skálán, de mondjuk jó lenne 5 számjegyű forintban megállni
- felhasználás: nem tudjuk (szerintem ő sem még), értesítések mindenképp jól jönnének (hívás(fogadás) névvel, SMS, Viber, FB Messenger, naptár), ha más app-okat is találhat, az hasznos, lépés/pulzus/alvás tracking jó volna, sportolni nem fog vele
- vízállóság kéne (de úszás nem feltétel)
- most Samu Note3-mal, később vmi ismertebb androidos telóval fogja használniMagamtól törekednék a Wear OS-re (tévedek?), bár a Samsung Gear S2 Sportom-mal is jól elvagyok (ajándékba kaptam).
-
tutis
őstag
válasz
#98193408 #7047 üzenetére
szerintem ez telefonfüggő, nem órafüggő, mivel a telefonon veszed fel a hívást, annak kéne vezérelnie hogy ne az órára küldje a hangot. Ezt onnan sejtem hogy a bluetooth autóhifim is uganígy működik, hiába veszem fel a telefonon a hívást, kiküldi a hifi felé a hangot, telón kell átállítanom hogy ne bluetoothra menjen a hang hanem a telefon hangszóróra/mikrofonra
-
törölt tag
Kipróbáltam a Z60-as olcsó okosórámat bt-üzemmódban. Vagyis, áttettem a SIM-kártyát az okostelefonomba és Bluetooth-al kötöttem össze az okosórával. Négyféle szinkron szoftvert próbáltam ki az okostelefonon. Híváskor mindegylknél csörgött az okosóra is, ezért fel tudtam rajta venni a hívást. Ez idáig klasz. De! Amikor az okostelefonon vettem fel, megint az okosóráról tudtam csak beszélni. Sőt! Amikor az okostelefonon tárcsáztam, megintcsak az óra szólalt meg.
Ez így nemjó, de semmiféle beállítással nem tudtam ezen az állapoton változtatni. Valószínűleg az órának a beépített és nem szabályozható szoftvere a hibás.
Sajnos a komolyabb szinkronizáló programok órára kerülő részét nem tudom felrakni, mert ennek az olcsó kis órának igen picike a memóriája. Elutasítja az appok telepítését.
Talán van köztetek akinek ez a probléma megoldása sikerült. Akkor kérem segítsen!
-
FragMaster
addikt
Sziasztok, Alfawise T1 okosórával van valakinek tapasztalata?
-
Martin97
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #6982 üzenetére
nyuszi123456:
Ne haragudj, hogy eddig nem válaszoltam. Nem nézem sűrűn a topikot, miután történt egy kis összezörrenés. Havonta egyszer benézek és ennyi. Legközelebb ha kérdés merül fel itt a lem x-el kapcsolatban kérlek jelezzétek privátban, hogy jöjjek, mert így könnyebben észreveszem.Launchertől és óralaptól függ, hogy megjeleníti-e a pulzust a kezdőlapon.
A csuklón méri a pulzust.
Ha van benne sim, akkor tudsz BT headsettel telefonálni rajta.Az elektromos sugárzással és annak élettani hatásaival nem igen foglalkoznék. Manapság ezt már nem kerülöd el sehogy sem. Jelentősebb élettani hatása biztosan nincs, a tanulmányok szerint.
-
barna73
csendes tag
Uraim!
Megjött az Aliexpresszről az Lemfo lem 5rpo órám. Még ismerkedek vele. Elsőre csak annyi, hogy az anyaghasználat és a design az tetszik. A szoftver már annyira nem. Volt egy 2013-ban kiadott Samsung Galaxy Gear V700 órám. Annak a szoftvere szerintem sokkal letisztultabb és használhatóbb volt mint ennek.
-
vito555
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani női kézre valami eszközt ami telefon értesítéseit hívás,üzenet,messenger megjeleníti használhatóan?Keret 20-25K...A fitness része nem olyan fontos,talán minél hosszabb üzemidő.
Gondolom ilyen árban csak elutasítani lehet a hívásokat.Az alábbiaktól van jobb lehetőség?Xiaomi Amazfit Bip
Xiaomi Amazfit Corelőre is köszi
üdv -
-
törölt tag
válasz
#81733120 #7036 üzenetére
Nekem most a jobb kezemen egy MiBand3 van. Igen meg vagyok vele elégedve. De! Az időjárásnál például olyan kis hangyaf@sznyi betűk-számok vannak, hogy még nagyítóval is alig látni. Szóval nem tudom aki használnálni fogja milyen a szeme, de erre biztosan vigyázni kell.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Honor 4-et hogy kell kikapcsolni,ha meg nem uzemeltem be? -
SirKero
őstag
Üdv.
Az asszonynak vennék okosórátt. Nincs semmi extra elvárás pl az Amazfit Bip tökéletesen megfelelne ha vízálló lenne. Tehát kb. ilyen tudású minőségű és árú órát keresek vízálló kivitelben hazai beszerzéssel.
-
Cyborg
őstag
válasz
bajnokpityu #7026 üzenetére
Mivel abban is van gyroscope, így feltételezem, hogy igen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7027 üzenetére
Közben megválaszolok magmank minden kérdést
"Ha hivatalos, hazai forrásból szerzed be, akkor magyar nyelvű telón angol lesz a karkötő" (ezek szerint létezik globál, és kínai változat is, igazából csak a globál szoftverét kéne a kínaira föltenni, de kétlem, hogy ez nem direkt van így).[link]
Hazai forrás lehet az edigi, MediaMarkt, eMAG és az Euronics is. [link] [link] -
törölt tag
Sziasztok!
Kinéztem három aktivitásmérőt: Huawei ColorBand A2, Mi Band 2, Mi Band 3.
Ezek közül szerintetek melyik a legjobb? Melyik érné meg a legjobban? -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7025 üzenetére
Szerk: a magyar videóban az app magyar, az óra angol. Akkor ez a nyelvi gikszer csak az ebay-essel lenne?
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
A honor band 4 tökéltes lenne számomra (pulus mérés, úszást mérés, alvás mérés, olcsó valaki korában linkelte a topikban), viszont ez a nyelv mizéra nagyon zavar, és nem új keletű, ahogy látom, már a honor band 3-nál is megvolt, és nem javították.
Anyukámnak szeretném karácsonyra (bár a végén veszek még magamnak, esetleg még apámnak, húgomnak is veszek).
Ha magyar régiósan lenne megvásárolva, akkor ilyen probléma nem lenne?edigital -
Flashback
addikt
Amazfit Bip támogatja a síelés
trackeléstlogolást? -
Cyborg
őstag
válasz
bajnokpityu #7019 üzenetére
Valahogy úgy, kisebb akku, kisebb kijelző, kisebb fizikai méret, meg talán sportosabban néz ki. Gondolom a firmware-rel nem lesz gond, legkésőbb egy-két frissítés alatt beáll, de ez kb. az összes órára igaz.
Ennyiért most nem nagyon látok ellenfelét a Magicnek, bár annyira nem követem ezt a (számomra) magasabb árkategóriát.
-
törölt tag
válasz
tomriddle74 #7021 üzenetére
Nincs? És miért nincs?
-
tomriddle74
tag
válasz
kakuk.tamas #7020 üzenetére
Zenét amúgy sem hallgatok csak otthon. Óráról végképp nem fogok. Ha az aktuális viber üzenetet el tudom olvasni, már ok. Sms ok. Más nincs. Sem whatsup, sem messenger. Semmilyen social mediát nem használok. Nincs facebook sem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
tomriddle74 #7013 üzenetére
Viber, WhatsApp, Messenger, és e-mail üzeneteket vissza olvasni nem tudod, csak az éppen kapottakat.
SMS-t tudsz vissza olvasni, mert ügye az órán rajta van a Google Messages.
Zenét leginkább a Google Play Music-al fogsz tudni hallgatni; az a legjobb WearOS alatt, le is lehet tölteni vele a zenéket az órára. -
Cyborg
őstag
Hopp, van Band 3 Pro is.
...ebbe bele fogunk zavarodni lassan, annyi féle-fajta cucc van -
tomriddle74
tag
válasz
kakuk.tamas #6996 üzenetére
Köszi!
Én válaszolni nem akarok az óráról, de viber üzenetet olvasni igen.
Ami nekem kell, telefon funkció, e-mail olvasás, sms olvasás, viber olvasás.
Volt, van, lemfo órám, de akarok egy megbízhatóbbat. Ezért szeretnék LG-t. Bele egy sim kártya és kész. Nem párosítok, nem akarok értesítéseket, csak váltson ki egy telefont amikor munkában vagyok és nem akarok magamnál készüléket tartani. Blutoothon tudjak fülessel telefonálni ha kell, ennyi az elvárás. -
D@niel
addikt
-
Cyborg
őstag
Ha csak futásra kell, vedd a running editiont, futásra lett fejlesztve, és fele annyiba kerül, mint a sima.
Nincs bennük GPS, uh vinned kell a telefont is futáshoz, igen.Ha Honor fan vagy, tegyél egy pillantást a Honor Watch Magic-re, tapasztalat még nem sok van, de igen jól néz ki, és minden van benne.
-
D@niel
addikt
sziasztok,
Honor band 4 és band 4 running edition közül melyiket ajánlanátok?
kizárólag futásra kellene, azon belül is a legfontosabb a megtett távolság, ill. egyéb információk is érdekelnénekkérdésem: vinnem kell majd magammal a telefont is ahhoz, hogy tudja mérni az megtett távolságot, vagy menet közben látni fogom a km-eket?
honor telefonom van, szeretem a termékeit így más típusban nem gondolkodom
esetleg ha van bármi komolyabb aduász (?), xiaomit ebben a témában nem szeretnékszép napot, köszi
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok, Umdigi Uwatch túl új ahhoz hogy lehessen róla komolyabb feedback-et találni? Elég piszok olcsó:
https://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_009458688352.html?wid=1349303&lkid=17042133 -
anrb
aktív tag
válasz
ArthurShelby #7005 üzenetére
Fitbit/Samsung/Apple termékeket nézegetnék a helyedben. Normális úszás támogatást triatlon/multisport órával kapsz (Polar/Suunto/Garmin). Min. 60e-80e költséggel számolj. Egyébként remek gyártói Garmin/Suunto akciók vannak mostanság.
-
anrb
aktív tag
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék okosórát venni. A lényeg az egészségügyi részen van (pl pulzus mérés, alvás elemzés), de a sportolás/aktivitás mérés sem lenne rossz, valamint a vízállóság is jó lenne. Az okos funkciók (Google maps+ egyéb alkalmazások, értesítés megjelenítés) nem kellenek, elég ha egy appal néha tudom szinkronizálni.
Elsődlegesen a minőségen lenne a hangsúly, de az áttekinthetőség/egyszerűség sem lenne hátrány (nem egy nagy informatikus zsenik).
Merre induljak el, kb amit elmondtam milyen árkategóriát képvisel?(Jól tudom, hogy az úszás aktivitás mérés ritka dolog?)
-
Shader
aktív tag
válasz
#98193408 #7000 üzenetére
Ja...ez már egy új kategória. Tetszetős.
Bár a vicc, hogy magához a sport monitorozáshoz elegendő (volt) egy MT2503 duplamagos proci 512 rammal+ 4giga mem.
Ha jól összerakott appot adnak hozzá és nem hulladék HR szenzort, vagy GPS-t baba lesz. (Én a fejlesztők helyében ha már BP mérésre nem is jó, de atompontos,gyors izzadt bőrön is jó HR mérésre az alsó ECG lapkákat betenném.)
A 17,5 mm vastagság... -
bajnokpityu
félisten
válasz
#98193408 #6992 üzenetére
Nem látom felsorolva. De sztem csak külső kiegészítővel tudja.
Ami viszont pozitív, hogy medencében is mer pulzust, használható módon, és jól méri az úszás távolságát . Anyának vettem eredetileg, de le mivel ferfiasabb órák sztem nem ennyire ügyesek vízben, el el fogom nyúlni tőle.Es floodolom huaweit hogy csinálják meg a nyelvet. Vicces amikor bekapcsolt kijelzo mellett állítod a telod nyelvet a band nyelve is krikszkraszra vált..
-
Shader
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #6982 üzenetére
Hát ez/ezek a karkötők nem a "telefonos,GPS-es, pulzusóra" kategóriák...
Ezekkel BT-n el lehet szórakozni oszt nagyjából ennyi. Pici oled kijelzővel, parányi memóriával megáldva. A "telefonos" kategória a SIM képességnél kezdődik. Tapasztalatom szerint ott is a 4G rendszerűeknél. 3G hol van, többnyire már nincs. Én már arra senem áldoznék egy kanyilót se. GPS és HR mérő sokban van, vagy használható vagy nem. A kérdés az, hogy mondjuk 2-3 óra folyamatos monitorozásra képes-e. Az sok adat! Ami szerintem az egyik fontos (ha nem a legfontosabb) kérdés, hogy milyen app-ot adnak hozzá. Sajnos a kínaiak legendásan trógereket. A "nagyok" (samu..stb.) brutál jók ebben, viszont nem SIM képesek.
Mert egyenlőre (én úgy látom) vagy sport vagy business óra létezik.
Egyszer talán összeér a kettő. (Huawei Watch 2...mondjuk..).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest