- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Martin97 #6365 üzenetére
Kedvet csináltál a Lemfo lem x órához.
Lenne néhány kérdésem, mielőtt megveszem.
Képes a kezdőlapon alapból megjeleníteni a pulzust?
A csuklón méri?
Bluetooth headsettel is lehet telefonálni?
Előre is köszi.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Shader
aktív tag
válasz Martin97 #6433 üzenetére
Köszi!
Az az igazság, hogy a Microwear H1 után azt hittem, hogy ezeket már alapból tudja mindegyik óra. A Lem6 is csak a legalapabb sport progival rendelkezett (még a pulzus se indult automatikusan).
A google play progik nagy része meg kezelhetetlen órán. A Google Fit volt az egyetlen, ami legalább az útvonalat felvette, meg a lépésszámot, megtett utat és sebességet. A pulzusmérőhöz nem fért hozzá...
A Runtastic pl. nem is lehetett installálni.
Esetleg, ha egyszer kipróbálnád, hogy a FunFit google play appal együttműködik-e...[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
-
Shader
aktív tag
válasz Martin97 #6404 üzenetére
Köszi a leírást!
Még annyit kérdeznék, hogy pl. egy outdor futás után a WiiWatch2 progival (ugye ez van hozzá?) ki lehet elemezni a futást? Mert a youtubos bemutatóknál csak annyi látszik, hogy rányomva a futás buttonra (a telón) átugrik az órán a futásra. Nekem jó lenne, ha vissza tudnám nézni a google mapson, sebesség, pulzus, lépésszám, magassági értékeket. Vajon tudja ezt a Wiiwatch 2?
A Microwear H1 tudta ezeket a Funfit appjával.
Ez alapján választanék egy másikat pl. AllCall W2, Lem7, LemX vagy ismét egy H1...Köszi!
--- Sent from mobile device ---
-
gjoco1
addikt
válasz Martin97 #6404 üzenetére
Ha leveszed a fóliát és teszel rá egy "üvegfóliát"(Nekem is van,de már az is enyhén karcos),akkor ez a része rendben.........A kamerát meg szerintem úgysem fogod használni(Én is csak kipróbálás szintjén néztem meg).
Oké,erre okkal lehet mondani,hogy a teljes árért tökéletes cuccot vár el az ember."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Abban biztos lehetsz,hogy nem a NAV karcolászta össze.Ha,szúrópróbaként kibontják,akkor sem fognak neki esni Rambó késsell.......Különben is gumikesztyűben csinálják........
Más:Így cakk-pakk mibe fájt HU forintban?
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Shader
aktív tag
Grat az órához, a sérüléshez...!
Pár kérdésem lenne, ha teszteled:
A sport funkciók mennyire sokrétűek? Pl.indítja-e a pulzus mérést automatikusan? GPS track műkszik közben? Esetleg magasság track is? Melyik app kell hozzá? Beállítható esetleg sport módban a pulzus mintavételezés ideje (1 percenként,2 percenként stb.)?
És a lényeg, mennyire vízálló?
Előre is köszi!--- Sent from mobile device ---
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Martin97 #6367 üzenetére
Akkor ezt buktad. A videós unboxing alap!
A NAV nem bontogat csomagot, (kivéve, ha a kutya bejelez) hanem röntgenez, meg bekéri a tranzakció dokumentumait; számla, átutalás bizonylata,.stb. Tudom, mert a munkámhoz több dolgot amerikából kellett megrendelnem. Mindig így csinálták. Sőt egyszer még fel is hívtak telefonon, hogy mi a csudát rendeltem, mert a számla alapján nem tudták lefordítani, hogy mi az. De akkor sem bontották fel.
[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
SamiCsillag
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz Martin97 #6308 üzenetére
Azta kupoláját,ez szar ügy.Bár épp a múlt héten mutatta a TV,hogy a vamosz tételesen mindent átnéz,ami arról jön...Ettől fosok Én is,mert lehet,hogy cserén gondolkodom.(nem mintha nem volna jó,amire Nekem kell a Diggro DI06),de vagyok olyan hülye,hogy telefont-órát szinte fél évente cserélek.
Ja,és köszi az infót.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
őstag
válasz Martin97 #6308 üzenetére
Sziasztok, igazából telejsen laikus vagyok az okosórák világában. Eddig telefonnal mértem mennyit mozgok mennyit futok. Viszont a teló futás közben kényelmetlen a ház körüli munkáknál meg nincs nálam rendszerint. Olyan órát keresek ami ügye lépést számol és beépített GPS van benne és pulzusmérés. Fontos hogy ezeket megbízhatóan mérje. Ha valami alvással kapcsolatos adatokat is mérne tök jó lenne.
Ezeket telefontól függetlenül kellene mérje és tárolja mert nem akarom magamal cipelni. Ami talán kevésbé fontos, hogy a telefon nyűgjeit kijelezze hívásokat lehessen rajta intézni. Néztem a Samsungot is, de nekem az jött le, hogy igazából a telefon számol mindent az óra csak szinkronizál, alvásfigyelést nem olvastam nála. Meg elég drága is és a vélemények alapján nem érzem azt hogy megérné a cucc. Persze nagyjából nézegettem őket láttam Xiamomikat 30 környékén, de jó lenne segítség, hogy melyikek az ajánlottak vagy jó ár érték arányúak memnnyiért érdemes venni ami jó minőség stb. -
Macika66
őstag
válasz Martin97 #5038 üzenetére
Egy mondatodra tudok válaszolni az összes kérdésedből:
...meg tudná mondani, hogy olyan 60-80cm távolságból hogyan látszódik az órán egy 12-es betűvel írt szöveges dokumentum?
SEHOGY.
Szerintem gombold újra a kabátot.
GPS? Vérnyomásmérő? Internet böngésző? PDF/DOCX/PPT-olvasó???
Az elvárásokat, amiket leírsz, azt egy alsókategóriás telefon sem tudja...
Vérnyomásmérő egyáltalán nincs okosórában. GPS úgy 30ezertől felfelé. Internet böngészőt még nem láttam okosórán.
Még szerencse, hogy egy 33 mm-es, 300x300 dpi-s felbontású okosórán nem akarsz Photoshoppolni...AF-es kamerás okosóra sincsen tudtommal a piacon, AF nélkül írást fotózni meg kb. gyűszűvel kimerni az óceánt értelmetlenségű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 41mm Gold Stainless Steel
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest