- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
varázsgömb
aktív tag
Hát elég sok mindenre jó.
Pl. arra, hogy ha nem akarom magammal vinni a telefont, de elérhető akarok maradni, -strand, wellnes-, akkor azt kikapcsolom. Be van állítva rajta a hívásátirányítás az órában lévő simre, ha a telefon sim nem elérhető. Így rögtön az óra csörög ha keresnek.
De arra is használtam már, hogy egyszer túl sokat parkoltam mobilról, és elfogyott a vásárlásra fordítható összeg, ami a telefon simhez az adott hónapban volt. Ekkor az órai sim terhére parkoltam.
De én speciel arra is használom, hogy van két különböző stílusú honlapom, amiken a két különbőző szám van. Így attól függően, hogy az óra vagy a telefon csörög, rögtön tudom, hogy melyik honlap alapján keresnek.
Arra is jó lehet még, hogy ha a telefon lemerül, vagy feldobja a talpát, akkor is tudsz telefonálni.
Vagy ha a régebbi magán számod nem akarod megadni idegennek, - pl. egy hirdetés feladásakor-, akkor az órai simét adod meg.
Vagy ne adj' Isten, rosszul leszel vagy baleset ér, akkor nem biztos, hogy elő tudod kotorni valamelyik zsebedből a telefont, esetleg elrepül a tartóból, ha összedurransz egy másik kocsival, akkor csak megnyomod hosszan az SOS gombot, és és már hívja is az óra azt, akit előtte beprogramoztál.
Szóval számtalan hasznos dologra jó az órai sim.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz barna73 #7397 üzenetére
Basszus, akkor azt kérdezd meg, hogy hol van, és ne azt, hogy van-e megoldás, amit már kétszer is leírtam...
A másik, hogy abszolút nem vagyok profi, vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak. Az én ismereteim jobbára a Lem6-ra korlátozódnak.
Az nem gond, hogy kérdezősködsz, segítek is, ha tudok. De egy kicsit figyelmesebben olvasd el légyszi a válaszokat.
Szóval a QR kód helye: Menü/App/Lemfo Watch/és ott a legalján.
-
kakuk.tamas
addikt
Hasznosabb dolog, mint hinnéd. Főleg mióta van a Telekomnál multisim (és esim).
Ameddig nem próbáltad, ne szóld le.
Sokkal kényelmesebb munka közben úgy telefonálni, hogy szabad mind a két kezed, és a füledből se lóg ki semmi.
A normálisabb órák elmennek 2 napot is.
Az odaverést meg bárki össze tudja hozni...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
barna73
csendes tag
válasz varázsgömb #7390 üzenetére
"Már megbocsáss, de szöveg értési nehézséged van?" igen ezek szerint az van!
Nem tudom, hogy hol van az órában.
Kedves Ferenc "már megbocsáss" de lehet, hogy nem mindenki olyan profi mint te. Valószínűleg azért kérdezősködök... -
Cyborg
őstag
válasz varázsgömb #7393 üzenetére
Tényleg No offense, csak érdeklődnék.
Mire használsz egy sim kártyás órát? Mire jó az?
-böngészni nem lehet vele, mert kicsi a kijelző
-ha szerelő vagy, akkor meg a vastagsága miatt fogod odaverni, beakasztani valahova szerelés közben, tehát nem igazán van előnye a telefonnal szemben.
-gondolom ezek a legideálisabb esetben egy napot talán kibírnak egy töltéssel. -
CactuS
Arcképgyáros
Rajtam a 46 mm-es Galaxy Watch sem egy hatalmas darab - és az Les szíj is lehetne vagy 2 lyukkal bővebb -. De ezeknél az óráknál a vastagság a gáz, bár ez meg kialakítás függő. A Galaxy Watch is 14mm körül van (forgó lünettával, mindennel együtt) és nem érződik vastagnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
Én vagyok én. Emiatt a saját véleményemet mondtam. Te szintén a sajátodat. Jól van ez így. De. Mert azért van de. A karóra a férfi ember ékszere is. Szerintem az idők során kialakultak az optimális-ergonomikus méretek. Testtől függetlenül látszik egy órán, hogy az szép és kecses, vagy búvár céleszköz, vagy újabban elaktronikus bumszli. Ez utóbbit fel nem venném semmi pénzért sem. Bumszli órában bunkónak érezném magam, ami meg nem vagyok. Szóval szerintem a bumszli, az bumszli és kész!
-
varázsgömb
aktív tag
-
Cyborg
őstag
válasz AlexDaywalkr #7386 üzenetére
Hát én egyiket se ismerem, a kospetről most hallok először tőled, tehát nem igen lesz tapasztalat vele, de nem is kockáztatnék.
Egy-két észrevétel :
- a kospet nem vízálló egyik se, csak IP67, jó indulattal max óvatos zuhanyozásra való.
- 620mah akksi, 17,5mm vastag, aztaku..., fel nem venném.
-kW99 már "csak" 14mm vastag, 400as akksi, viszont egyáltalán nincs semmilyen IP besorolása, uh még csak nem is cseppálló.
- Thor 4 se kapott egyáltalán semmilyen IP besorolást, 16mm vastag, az kb. 2db mi band 2 egymás tetején,Szerintem ezek egytől egyig elég nagy bumszlik lehetnek, ehhez nagy kéz, és vastag csukló kell, hogy ne legyen csúnya, persze ez csak egy vélemény, tapasztalatom egyikkel sincs hangsúlyozom.
-
-
barna73
csendes tag
válasz varázsgömb #7388 üzenetére
Ok, köszi a választ! Azért van valamilyen lehetőség vagy törődjek bele....
-
barna73
csendes tag
válasz varázsgömb #7369 üzenetére
Szia!
Ezt a Lemfo Watch progit le lehet szedni máshonnan is? Mert amit az órához kaptam (Lemfo LEM5 pro) leírást az azon szereplő QR kódot nem tudta beolvasni a telefonom vagyis nem nyitható meg a weboldal.
-
AlexDaywalkr
tag
válasz AlexDaywalkr #7370 üzenetére
Sziasztok!
Okosóra ügyben szeretnék tanácsokat kérni. Nézegettem mostanában több órát is, de nem tudom melyik lenne a jobb. Az elképzelésem az, hogy wifi képes 4G-s (simes) androidos óra legyen, GPS-el, jó aksival és lehetőség szerint vízálló kivitelben. (Úszásra nem használnám, de ne menjen tönkre zuhanyzás közben.) Jelenleg 30.000.- lenne a keret rá, de ha akad valami kihagyhatatlanúl jó ajánlat, akkor ezt még egy 10essel megfejelem, de az már a lélektani határ tetejét súrolja.
Amiket eddig néztem és szóba jöhetnek az a KingWear KW99, LEMFO LF17, LEMFO LEM5Pro, LEMFO LEM7, Zeblaze Thor 4 PRO 4G ,Zeblaze THOR 4 Dual és Kospet Hope Lite/Brave/Hope 4G.
A kamera az nem feltétel, de elég sok órában már benne van.
Aki jártas a témában, az kérem segítsen választani/ajánlani egy jó okosórát!Köszi:
AlexValaki nekem is tudna tanácsot adni?
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Tanácsot szeretnék kérni: Adott 4 okosóra, Motorola moto 360 2nd, Huawei Watch GT, Huawei Amazfit Stratos és a Samsung S3 Frontier.
Ami a legkevésbé érdekes, hogy tudjak telefonálni az órával, de jó lenne ha pl viberre tudnék válaszolni. Mi az ami még fontos lehet, és mi az amit ajánlanátok jó szívvel ezek közül?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
hhenry
őstag
Azért még valahogy kicsit ráijesztek hátha
-
hhenry
őstag
válasz kakuk.tamas #7378 üzenetére
Igen ez a tervem De ha nem cserélik nem fogok vele szarakodni gyorsan beirom csalotopikba aztán hagyom nem ér nekem ennyi energiát
-
kakuk.tamas
addikt
Jaah, hogy itt vetted hardverapron? Akkor menj a garival a boltba, ha nem csibálnak vele semmit, akkor pedig irány a megfelelő topik.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hhenry
őstag
annyi volt,hogy megállapodtunk kapok rá 3 nap próbagarit oké következő mondtam hogy oke megnéztem de mivel nincs mobilnetem csak kbra láttam aztán hazavittem észrevettem hogy a kijelző tetején egy apró fekete pont van. Oke mondom akkor hívom un 15 perc telt el megbeszéltük hogy 5kor találkozunk és vissza veszi 5:05kor vette fel közölte hogy ő már 60 km-re van és nincs nála pénz plusz szerinte én ejtettem el az órát.itt már tudtam hogy gond lesz mondtam hogy utalja vissza én postára adom 92 pozitív értékelésem van nem fogom átverni neki 3 egyébként az is furcsa volt hogy 10percre az átvétel után már archiválta a hirdetést majd közölte egyszer csak a telefonban amikor már megunt hogy ó b meg karamboloztam semmi hang nem volt eltelt 3 másodperc és kinyomott.Aztan azóta hajlandó volt elküldeni a garit az előtt sehogy sem végig hülyének nézett és azóta bizonygatja hogy én tettem tönkre 15 perc alatt
-
hhenry
őstag
válasz kakuk.tamas #7372 üzenetére
Samsung Gear S3 telekomnál lett véve de természetesen van rá samsung gari
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Okosóra ügyben szeretnék tanácsokat kérni. Nézegettem mostanában több órát is, de nem tudom melyik lenne a jobb. Az elképzelésem az, hogy wifi képes 4G-s (simes) androidos óra legyen, GPS-el, jó aksival és lehetőség szerint vízálló kivitelben. (Úszásra nem használnám, de ne menjen tönkre zuhanyzás közben.) Jelenleg 30.000.- lenne a keret rá, de ha akad valami kihagyhatatlanúl jó ajánlat, akkor ezt még egy 10essel megfejelem, de az már a lélektani határ tetejét súrolja.
Amiket eddig néztem és szóba jöhetnek az a KingWear KW99, LEMFO LF17, LEMFO LEM5Pro, LEMFO LEM7, Zeblaze Thor 4 PRO 4G ,Zeblaze THOR 4 Dual és Kospet Hope Lite/Brave/Hope 4G.
A kamera az nem feltétel, de elég sok órában már benne van.
Aki jártas a témában, az kérem segítsen választani/ajánlani egy jó okosórát!Köszi:
Alex -
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #7353 üzenetére
Nem értem, hogy mit értesz metódus alatt. Azt mondtad, hogy eddig jól működött az óra. Tehát rendesen össze volt kapcsolódva a telóval. Ezek után nem kell csinálni vele semmit...elméletileg.
Nálam legalább is teljesen automatikusan megy minden. Én nem szeretem, ha este zavarnak, ezért egy app a telóban amellett, hogy lenémítja azt, még a szinkronizációt is letiltja, és a BT-t is. Ilyenkor az óra trillázik egyet amikor a kapcsolat megszakad, és reggel amikor az app visszakapcsol mindent a telóban, akkor automatikusan újra kapcsolódik az óra. És ezt minden nap megteszi anélkül, hogy bármit is csinálnék.
Nagy ritkán előfordul, hogy reggel nem kapcsolódnak össze, de egy óra ki-be kapcsolás után helyreáll minden.Én a helyedben először a Lemfo Watch progit telepíteném újra a telóban, az órában lévő QR kód alapján.
-
bigrock
addikt
válasz Hópihe5 #7367 üzenetére
A kedvedért leírom sokadszor: ha global a cucc, akkor minimum angolul, de akár lehet, hogy magyarul is kiírja az adatokat. Ellenkező esetben a telefonod nyelvét angolra kell állítanod, hogy a karkötő is angolul beszéljen, mert egyébként az édes-savanyú leves és Wok-os bambusz csirke receptjét fogod látni, természetesen tyúklábas kínai írásjelekkel.
-
Hópihe5
tag
Sziasztok Okoskarkötő esetében nagy hátrány, ha nem Global verzió, egyáltalán mi a különbség a ha Global és ha nem az?
-
beci
őstag
válasz bajnokpityu #7364 üzenetére
Koszi.
Sajnos kintrol csak olyan van,aminel angolra kell allitani a telot.
A Xiaomi band 3 is ilyen?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
bajnokpityu
félisten
band 4 nekem nagyon jól monitorozott úszást.
ami bajom volt vele, hogy közben nem mér pulzust (szemben pl galaxy watchal), illetve annyira pici a kijelzője, hogy nem nagyon használható közben, csak utána.
ugyanigy közben használhatatlan vizes kézzel (mint általában a tapicuccok)de ha arra kell, hogy lásd mennyit úsztál az utolsó fél órában, arra jó, és pontos.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Fitness órát keresnék úszáshoz,okos funkciók nem szükségesek.Kínából olcsón.😊Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Quasi_modo
nagyúr
Itt is felteszem:
Frissítést kaputt a Zeblaze Thor Pro órám. Kérdezném azoktól akiknek ilyen órájuk van: milyen változás van azon kívül, hogy mintha most már normálisan kezelné az időzónákat.valami
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #7349 üzenetére
Hello!
Mindkettőn folyamatosan az aktuális veziók vannak, de elvileg a frissítések óta úgy emlékszem, még működtek egy ideig.
Nálad mi a metódus a csatlakoztatásra? Érdemes lehet fucktory resetet nyomni és újra az egész?
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Egy apple watch 1 megér használtan 40 ezret? Ismerősöm venné, én azt mondanám nem, de érdekel a véleményetek.
Köszi előre is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Veszek holnap egy használt gear s3at,hogy tudom berakni az én samsung members fiókomra?
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
Kijött az Omron a vérnyomásmérő órával. És nem, ez sem az EKG-ból számolja ki, hanem rendesen nyomást mér, csak a csuklón és nem a felkaron…
Az USA-ban 500 zöldhasúért rendelhető…[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
veterán
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni...
milyen okosóra ajánlott manapság?
amiket néztem:
Samsung Galaxy Watch 46 mm
- tetszene, de a tizen rendszerrel nem nagyon tudok mit kezdeni jó lenne ha google wear lenne rajta...Huawei Watch GT:
- tetszik hogy jó a rendelkezésre állás, hogy nem wear óra az kicsit zavar, mert bár nem akaron nagyon appokat rá telepíteni azért jó lenne ha lehetne rá rakni appot (pl okosotthon app amit használnék Domoticz Wearen megy)Huawei Watch 2:
- kicsinek gondolom a csuklómra....TicWatch Pro:
- nem nagyon ismerem a márkát és nem tudom mennyire minőségi az óra / megbízható... S nem is nagyon lehet kapni ahogy nézem -
skristof
tag
sziasztok!
van most a piacon olyan óra, ami tud okos ébresztést?
ezen felül inkább fitnesz funkciók érdekelnek + jó üzemidő. (ha még GPS-szel is jó üzemideje lenne...)Xiaomi Amazfit Bip tűnt jónak, de az okos ébresztést az sem tudja
ha különféle notificationökre, zenehallgatásra, SIM-re stb-re nem vágyom.
köszi! -
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Lemfo LEM6 ügyben szeretnék segítséget kérni.
Az adott óra egy Iphone-al összekötve teljesen jól működött egy ideig, azonban mostanság nem bírom őket összecsatlakoztatni. Azaz, csatlakozni csatlakozik, a hívást jelzi is, de semmi több nem történik, nem jelzi az SMS/Email/Viber/stb. üzeneteket (a telefon értesítési központban megjelennek).
Van esetleg valakinek ez ügyben meglátása/tapasztalata/segítő tanácsa?
Köszönöm szépen!
-
CactuS
Arcképgyáros
Helyfüggő egyébként, én a laptopszalonban vettem az enyémet, a 46-os volt 88k, ha jól emlékszem, 42-esből a rosegold viszont 92k-ért beszerezhető. Üzemidőben egyébként azt mondják, hogy ~1 nap a difi. Nálam most 2 nap 11 órával van még 18 órás becsült idő hátra, viszont volt pár telefon hívásom az órán, ami azért elég keményen meríti az órát. AOD nincs, még nem találtam meg az igazit, majd rajzolok egyet magamnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
46mm, ha lenne 50 mm-es,akkor az is elférne a kezemen. De asszony már zaklat vele, hogy kéne neki is egy, szóval lehet lesz egy 42mm-es is. Csak kicsit pofátlannak tartom, hogy a 42mm-es drágább, mint a 46mm-es, ráadásul üzemidőben még rosszabb is.
Amúgy azt már akartam kérdezni, hogy létezik szíjból XXL méretű (akár gyári)? Az órához adott L-es szíjból az utolsóban tudom bekapcsolni, jó lenne, ha lenne 1-2 centivel hosszabb darab.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az a baj, hogy az árazás szubjektív dolog, de tényleg. Nem ennyit terveztem kiadni, de nekem megérte a Watch a bruttó ~90k-t. Kellett a kihangosítás és az úszás program, mert a gerincem miatt kb. ez az egyik sport, amit tudok űzni. Ami még állítólag fejlődés az az, hogy az S3 lünettája elég könnyen sérült, karcolódott, ezt javította a gyártó elvileg. Ettől függetlenül még mindig gondolkozom, hogy a mindennapokra kap egy ilyen Spigen tokot, csak itthon kb. lehetetlen beszerezni vagy nem találtam rá forrást.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Adott típus nekem nem volt, de volt pl: mi band 2 rajtam úszáskor, ami elvileg szintén csak IP68 és nem volt baja. Youtube alapján azért bírja a vizet, de gondolom nincsen benne dedikált vizes mód (tehát lehet, hogy a víz alatt alatt aktiválódik a kijelző véletlenül). Illetve ami még gond lehet, hogy a Watchban van "kiszárítás" mód, ahol hang segítségével kiszórja a hangszóróból a vizet. Mivel az S3ban nincsen, így gondolom a kiszáradásig nem lesz jó a hangszórója.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Samsung mobilt fogok kapni cégesnek és gondolkodom okosórán (apple watchom van de az értelemszerűen kiesik)
Samsung órákat néztem, méretük, áraik és kialakításuk miatt egyedül a Gear Sport tetszene, de annyira kevés róla a tapasztalati infó, hogy itt is megkérdezem: akinek van, mi a véleménye róla, pozitívumok, negatívumok?
KösziReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
CactuS
Arcképgyáros
-
hhenry
őstag
válasz bajnokpityu #7327 üzenetére
Az s3 nem vízálló?
-
NemMo
őstag
válasz Samanbacsii #7322 üzenetére
Melyik másikon működik a magyarul diktálás?
-
hhenry
őstag
Szóval a kérdésem hogy melyiket vegyem gear s3 vagy galaxy watch?
-
Samanbacsii
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
Hát a magyar értés azért nem nagyon működik... Nekem ez a legnagyobb bajom a droid rendszerekkel. Persze a “másikon“ simán működik... 😤
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
NemMo
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
A diktálás magyarul az marha jó lehet úgy már tényleg van értelme órán üzenetezgetni
-
hhenry
őstag
válasz Ra's al Ghul #7314 üzenetére
Én ugyanezen gondolkozom hogy melyik?
-
DanDeR
csendes tag
Sziasztok. Mi a vèlemènyetek microwear X2 okosóráról ? Esetleg vett már valaki ilyet ? Ennyi pènzèrt nem várok csodát , de 7000 ezer forintos áron Kínából is olcsónak tűnik.
-
törölt tag
Láttatok valahol ilyet olcsóbban?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ra's al Ghul #7314 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor az S3 üzemideje ~fele a 46mm-es galaxy watchnak, illetve csak ip68as minősítése van. Esim esetén van 4G is, de ezt itthon csak a telekom tudja, mint szolgáltatás és csak ők árulják.
-
kakuk.tamas
addikt
WearOS-en is lehet rajzolva írni. Sőt, hanggal is. (Néha a magyart is igen jól érti.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Samsung telefonom mellé szeretnék venni egy okos órát. Kettő darabot néztem viszont nem tudom eldönteni, melyiket lenne érdemesebb megvenni: Samsung Galaxy Watch vagy Gear S3 frontier?
Galaxy Watchból van 2 fajta is "sima" meg eSIM-es... mi a kettő között a különbség? Mivel tud többet az eSIM a nem eSIM-esnél?
Mi a kettő között a különbség? Ti melyiket ajánljátok?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
NemMo
őstag
Nem tudom volt e róla szó, de galaxy watch-on úgyis lehet írni, hogy rajzolom a betűket elég kényelmes, bár csak rövid üzenetekre. A 46mm üzemideje nálam 1,5-2 hét, de én csak órának és értesítés kezelésre használom illetve 1-2 hívás a pulzus mérés és ilyenek ki van kapcsolva és este, amikor leveszem, akkor kikapcsolom. Az én használatommal a stratos is dupla üzemidőt bírt a gyári adatok és mások által elértekhez képest.
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok! Huawei Watch GT órát néztem ki. Ajánlott vétel?
-
Shader
aktív tag
válasz -Bagira- #7301 üzenetére
Igaz. De.
Nekem kellene a SIM (+vízállóság+ valamilyen értelmes fit tracking).
Ekkor sajnos nagyon leszűkül a kör. 3 Aliexpress óra (MicrowearH1, Lem6, MicrowearH7) után gondoltam, hogy emelem a tétet (meg a gari esélyét).
Gyak. 2 maradt : Huawei W2 és Galaxy eSim.
Ok, meggyőztetek, hogy jó a Tizen.
De az eSim csak min. 3000Ft/hó előfizuval létezik a T-nél.
Míg dominóval (1Gb) elvagyok most 2-3 hónapig...
Szal. a Huw W2 felé billenget a léc.
Olyanok érdekelnének még a W2-nél, hogy multitask, a Healt app mutat felvett magasság adatokat? Gmaps tracking? Mi van a beépített bőr vezetőképesség méréssel? Ha van benne barométer, mér relatív magasságot is? Milyen értékeket lehet kitenni az óralapra (step,weather min-max, HR, km, cal...?
Vízállóság? YT videokon vidáman fürdetik..[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Lehet tévedek - majd a többiek pontosítanak -, de ez egy elég kritikus feltétel. Amiről tudok, hogy kb. 20 nap feletti üzemideje van, az pl: a Withings Steel HR Sport, de annak is csak egy része digitális. A nagyobbik galaxy watch sem bír ki egy hetet ,nálam 3-5 nap, folyamatos pulzusméréssel, meg minden egyébbel, sok értesítéssel. A sportolás (úszás) annyira nem meríti, a telefonálás igen. Ami ennél többet bír az pl: a Watch GT, de még az is felette van árban (bár aprón ki lehet fogni 40k körül újat/szinte újat, mert osztogatták a Huawei zászlóshajó mellé).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -Bagira- #7300 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. Ez off, de smart TVknél az LG webOSe a legjobb, nekem az nagyon bejött, ugyanakkor én mindig külső lejátszót használtam, az első időszakot leszámítva. Valahogy mindig találtam egy filmet, sorozatot, amit valamelyik márka sajátlejátszója nem szeretett - akár felirat, akár codec, akár dupla hangsáv miatt - így maradt számomra a Kodis külső lejátszó (akár htoc, málna vagy sima armos box), pörgősebb, jobb, mint bármelyik TV saját lejátszója.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest