- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Melyik a szobában legjobban látható transzflektív kijelzős karkötő?
-
törölt tag
válasz CHIPman #7238 üzenetére
Nekem a balkezemen egy SIM-kártyás Z60-as filléres okosóra van, a jobb kezemen meg egy Xiaomi Mi Band3. Ezzel a kettővel tökéletesen elvagyok. Ha ugyanezt egyetlen eszközzel kéne megoldanom, az kb egy nagységrenddel drágább lenne. És talán nem is lenne olyan kényelmes, mint most ez így.
-
törölt tag
Ki ismeri a BTNotification nevű progit? Hogyan kell letiltani, hogy mindenféle üzenet kimenjen rá? Én csak a telefonhívásokat szeretném felvenni az órán, semmi más ne jelenjen meg, na adjon riasztást, stb?
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #7051 üzenetére
Köszönöm megpróbálom!
-
törölt tag
Kipróbáltam a Z60-as olcsó okosórámat bt-üzemmódban. Vagyis, áttettem a SIM-kártyát az okostelefonomba és Bluetooth-al kötöttem össze az okosórával. Négyféle szinkron szoftvert próbáltam ki az okostelefonon. Híváskor mindegylknél csörgött az okosóra is, ezért fel tudtam rajta venni a hívást. Ez idáig klasz. De! Amikor az okostelefonon vettem fel, megint az okosóráról tudtam csak beszélni. Sőt! Amikor az okostelefonon tárcsáztam, megintcsak az óra szólalt meg.
Ez így nemjó, de semmiféle beállítással nem tudtam ezen az állapoton változtatni. Valószínűleg az órának a beépített és nem szabályozható szoftvere a hibás.
Sajnos a komolyabb szinkronizáló programok órára kerülő részét nem tudom felrakni, mert ennek az olcsó kis órának igen picike a memóriája. Elutasítja az appok telepítését.
Talán van köztetek akinek ez a probléma megoldása sikerült. Akkor kérem segítsen!
-
-
törölt tag
válasz #81733120 #7036 üzenetére
Nekem most a jobb kezemen egy MiBand3 van. Igen meg vagyok vele elégedve. De! Az időjárásnál például olyan kis hangyaf@sznyi betűk-számok vannak, hogy még nagyítóval is alig látni. Szóval nem tudom aki használnálni fogja milyen a szeme, de erre biztosan vigyázni kell.
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #7021 üzenetére
Nincs? És miért nincs?
-
törölt tag
válasz aradebil2 #6994 üzenetére
De, azt igen. Ha van mobiladat előfizetés a kártyán, akkor a Z60-on is be lehet kapcsolni az internet-elérést. Működik is, csak nincs mire használni. Eleve picik a betűk, a beírás meg szörnyűséges egy ilyen picike felületen. De ez még semmi, olyan kicsi a memóriája, hogy nem lehet rá felrakni a letöltött appokat. A Whatsapp elvileg működhetne, mert ott van a menüben. De ha rátappol az ember, hosszan keresi, aztán kiírja, hogy 404 error. Ezen a ponton már nem jutottam túl. Nagyon úgy tűnik, hogy ma egy 8$-os óra kb ennyit tud.
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #6991 üzenetére
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #6988 üzenetére
Kíváncsian várunk egy beszámolót!
Én például a vérnyomás-mérésre is igen kíváncsi lennék.
-
törölt tag
válasz nyuszi123456 #6982 üzenetére
Igen, én is fogok váltani. Jelenleg egy ajándékba kapott Z60-as olcsó okosórát használok. A pontossága ebószen kiválló. Nem szinkronizál, mert sem wifi, sem gprs internet, sem bt-kapcsolata nincsen, mégis hajszál pontos a time.is-hez képest. Kb napi 20-40 perc telefonálás mellett is bőven kibír egy napot egy töltéssel. A telefon hangja is hangos és érthető, mégha kicsit sipárgó is. Viszont nem tud mobilneten sem Skype, sem Whatsapp, sem Hangouts, sem más beszélgetést. Ezen mindenképpen változtatni szeretnék.
-
törölt tag
Én pont egy ilyet kaptam ajándékba. Telefonálásra és óraként használom. Z60 névre hallgat. Gyereknek azért nem ajánlanám, mert elég nagy.
-
törölt tag
válasz nyuszi123456 #6974 üzenetére
Állítólag? Egyáltalán, elkezdődött már a kiszállítása? Szerintem a tesztelőkön kívül normál vásárló ezt még nem fogta a kezében.
Még azt is el tudom képzelni, hogy a 900 mAh akku értéke megosztva van a tölőbe épített akkuval.
Meg egyáltalán, hogy néz már ki ez a fazék-forma óra? Ennél csúnyább okosórát kitakálni sem tudnék.
-
törölt tag
Látom igen tájékozott vagy a témában. Esetleg azt is meg tudnád mondani, hogy melyik okoskarperecek tudnak az ismert lehetőségeken belül a legpontosabban mérni? Mert tervezem egy ilyen beszerzését. De persze nem azért, hogy az asztalfiókomnak legyen egy új lakója. És egyet akarnék venni, nem harminc félét, hogy aztán én tesztelgessek magam.
Jelenleg a jobb csuklómon egy Mi Band3-at hordok. Amit tud, azt jól tudja. De le szeretném váltani mégis, pont azért, mert kellene a vérnyomásmérés ls az ékg szívritmuszavar kiszűrés és riasztás is.
-
törölt tag
Nekem most egy ajándékba kapott Z60-as okosóra van a bal kezemen (a jobbon meg egy Mi Band 3). Este töltöm, egész napot végig szolgál. Kocsiban bt-fülessel használom, irodában, otthon csak magában. Hétvégén sokszor két napot is megy, ha elfelejtem töltőre tenni. Szerintem a harmadik napot már nem bírná ki, de ezt még nem próbáltam. A telefonáláson kívül csak mint óra használom. Legtöbb napi telefonálás összes időtartama kb 2 óra volt. Lazán kibírta az esti töltésig a 380-as akkuja. Ez egy kb 3000 Forintos értékű eszköz. Ennyiért itthon még az egyébként jó minőségű kóracél sodrony szíját sem kapnám meg talán.
Egyébként tud mobil internetet is, de mivel a Whatsappot nem sikerült rajta beüzemelni, azt inkább leállítottam
-
törölt tag
Ezt ismeri valaki? Elég jó ár/tudás.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #6905 üzenetére
Hát lehet rosszul fejeztem ki magam.
-
törölt tag
válasz Ezustroka #6885 üzenetére
Szia!
Én nemrégen kaptam egy Z60-as okosórát. Ez kb a legolcsóbb SIM-kártyás okosóra ami mostanság kapható. Kb 3000 ft.
Először azt hittem, hogy a fiókom lakója lesz, de aztán beüzemeltem. Egészen jól használható telefonként. Az én hangomat is jó hallják, és számomra is érthető a partner hangja. Talán kicsit sok a magas és kevés a mély hang, de jól érthető. Kb két napot bír, de este mindig feltöltöm.Ajánlani nem merem, de nekem bevált.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #6877 üzenetére
Szerintem is elég egy okosórába a 2/16 GB. Sőt, még az 1/8-al is ki lehet jönni. Cserébe leszen helye a nagyobb akksinak.
-
törölt tag
Az első 3/32 GB-os okosóra?
Csak egy nem tetszik benne: 17,5mm vastag. Ez egy krumpli!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kár, hogy nem tudtam megoldást találni a Whatsapp beüzemelésére. Sokan keresnek azon a baráti körömből. Jó-jó, ez a lehető legolcsóbb Z60-as 10$-os okosóra, de akkor is jó lenne...
-
törölt tag
Kaptam ajándékba egy kínai Z60-as okosórát. Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, de szeretném megkérdezni, hogy ezeken a 10$-os okosórákon a menüben lévő Whatsapp működhet-e megfelelően? Ha igen, akkor felraknám. Persze ehhez is jó lenne egy kis segítség, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nem tudom azt sem, hogy ehhez a funkcióhoz kell e mobiladat előfizetés? Segítenétek nekem ezekben a kérdésekben?
-
törölt tag
jó lehet ellenállás és feszültség ingadozás mérésére. Másra nem.
Szóval másra nem? Én értem, de vajon a kínai szabadalmi hivatal is értette, amikor kiadta rá a szabadalmat?
Leszögezném: Ezek az átlag 30$-os kis vackok kb 93-96%-os pontossággal mérik a vérnyomást. Akár akármelyik rassz akármelyik súlycsoportjában, ha izzadt, ha nem, stb. De nem ez a lényeg. A lényeg az EKG anomáliájában lehet. Abból lehet csak igazán baj. A Xiaomi például figyelmeztetést is tud adni rá. Klasz, nekem legalábbis nagyon tetszik ez a megközelítés! Ugyanis nem egy sportoló halt meg mostanában fiatalon a pályán. Ha lett volna rajtuk egy ilyen, talán megmenekülhettek volna.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch Series 6 44mm Nike 6hó jótállással!
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest