- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Mindenki órákat keres rajtam, a "piacismeretem" erősen kopottas, segítenétek? Minden esetben kérés/elvárás, hogy ne vmi noname csoda legyen.1, fiatal hölgynek keresünk elsősorban rendszeres (nem csak edzés alatti) pulzusmérésre vmit, 20-30k a célár, 50k a nagyon max.
2, szintén hölgy(ek)nek keresünk vmi hangsúlyozottan óraformájút (négyzetes belefér, de karpánt, meg nagy bumszli műanyag nem), amin elsősorban a értesítéseket néznék, plusz esetleg hívást vennének fel, de egyikük egy kis edzés közbeni pulzusméréstől sem sértődik meg. Árban itt több sáv is belefér, ha meggyőző a kütyü, de minimum elvárás a magyar nyelv, és a stabil, mókolásmentes, megbízható működés, ha mindig állítgatni kell, nem lesz használva.
3, Samsung Gear S2-m kiöregedett már, keresem az utódját. Szeretettem az óraformátumot, a lünettát különösen, de nem ragaszkodom hozzá. Amíg stabil volt tetszett, de egy idő után egyre hektikusabban jelenítette meg az értesítéseket + leszokott a hívásfelvételről, ez nem volt szimpi. Ha a pulzus mellett mérne véroxigénszintet is, és kibírná, hogy reggel felveszem, és következő délutánig rajtam van, az nem volna rossz alvásmonitorozás céljából.
Szerk.: Jah és a GPay + Curve is vonzó lenne a 2-3. kérdésnél, de ahogy látom, ezzel még nincs használható tapasztalat. -
kisskd
tag
Üdv!
Szerintetek milyen típust keressek/nézzek meg?
- karácsonyra (ergo itthonról, vagy max. EU)
- 48 éves hölgynek (ergo ne legyen óriási, és a nagyon játék kinézetűnél 1 fokkal elegánsabb kéne, bőr, esetleg szilikon szíj még nem gáz)
- ár széles skálán, de mondjuk jó lenne 5 számjegyű forintban megállni
- felhasználás: nem tudjuk (szerintem ő sem még), értesítések mindenképp jól jönnének (hívás(fogadás) névvel, SMS, Viber, FB Messenger, naptár), ha más app-okat is találhat, az hasznos, lépés/pulzus/alvás tracking jó volna, sportolni nem fog vele
- vízállóság kéne (de úszás nem feltétel)
- most Samu Note3-mal, később vmi ismertebb androidos telóval fogja használniMagamtól törekednék a Wear OS-re (tévedek?), bár a Samsung Gear S2 Sportom-mal is jól elvagyok (ajándékba kaptam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest