- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz Cyborg #25511 üzenetére
1. Kültéri futó, sétáló, kerékpár, stb edzések alatt lesz nyomvonal. Automatikusan bekapcsol a gps és rögzíti az útvonalat.
Amit edzés befejezése után vissza is lehet követni.
2. Ha feltöltesz egy útvonalat, vagy létrehozol egyet térkép alapján Pl Terepfutás akkor amikor elindítod a tevékenységet (terepfutás) azon belül ott lesz a létrehozott -feltöltött útvonal ami végig vezet.
Egy kis help[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Cyborg #25327 üzenetére
Színes kijelző, egyes modelleken tapis kijelző, cserébe kevésbé jól olvasható, sérülékenyebb, kevesebb sportnál van balesetészlelés. A többi meg látszik a speckóknál a listában.
Ha amoledest nézel, bringára, evezésre, gokartra, stb nem igazán jó. Ahol belefér a karlendítés ott okés.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Orgi
addikt
válasz Cyborg #25324 üzenetére
Szerintem igen, én azzal csináltam meg mindhármat (illetve az egyiket még az egyessel), de őszintén mondom nagy szükség nem lesz erre a funkcióra amúgy a kéken szerintem, maximum ha kifejezetten éjszaka is mész (én szoktam). Remekül jelzett 95%-ban és igazából ha nagy ritkán kell, egyszerűbb előkapni a telót egy Locussal.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Cyborg #20174 üzenetére
" ... mert hánytam tőle ... " - ezt, hogy kell érteni?
Egyébként, ha az app-ot nézzük, akkor a Xiaomi-é pár szempontból (ami vagy fontos valakinek vagy nem) többet tud. Pl. van benne Strava szinkronizáció, és ki lehet exportálni a nyomvonalat. O.K. ez utóbbit már a Health is tudja egy ideje, de tapasztalatom szerint eléggé bug-os (és pl. a pulzus adatok nem exportálódnak, bármennyire is azt ígéri az alkalmazás).
Szóval én csak root-olt készüléken tudtam belőle értékelhető track log-ot kinyerni ...[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Cyborg #12892 üzenetére
Elhiszem és örülök a hírnek, köszi!
Remélem saját tapasztalataim megerősítik mindezeket!
Ezek szerint a nekem negatív véleményt mondó embereknek pechjük volt, vacak példányokat fogtak ki.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pasztell
csendes tag
válasz Cyborg #11189 üzenetére
Köszönöm, be is szereztem egy Honor Band 5-öt. Laza 2 óra volt, mire frissített... remélem nem gyakran küldenek rá frissítést.
Lenne még néhány kérdésem:
- becsült az elmúlt 20 percben lépéseket, ami többé-kevésbé ok, de km-et is becsült, ezt mi alapján? Telefon helyzete alapján vagy a lépésekből kalkulál ilyenkor valamit?
- ahogy fentebb írtam, szeretnék vízivásra is emléjeztetőt. az vajon működhet, hogy letöltök egy ilyen appot a telefonomra, és beállítom, hogy ennek az appnak az értesítéseit küldje az órára? ha igen, ezt hol találom? (csak a legalapabb app-oknak (Fb, IG, Messenger) találtam ilyen beállítást eddig)
- ki lehet valahogy az applikációjával rajzoltatni azt, hogy egész nap hogy alakult a pulzusom? Vagy csak akkor van ilyen grafikon, ha elindítok egy edzést?
- ha szeretném, hogy az alvásomat trackelje, akkor el kell rajta indítanom valamit, vagy elég, ha az appban beállítottam a Truesleep-et, és ő majd tudja, hogy mikortól alszom?
- van benne elvileg távirányító mobilos fotózáshoz, ezt hol találom?
- mobilomon, ha elindítok spotify-t, akkor azt tudom vezérli az óráról? ha igen, hogyan?
- láttam, hogy vízálló... zuhanyozni is lehet benne? tehát a habos/szappanos víz sem árt neki?
- mi a tapasztalat, mennyire karcolódik a kijelző? érdemes rá védőt venni ebayrő?Nagyon köszönöm a válaszokat
-
HUNited
őstag
válasz Cyborg #10866 üzenetére
Lásd HKorn.
Egy féláras akciónál először rendelsz és utána gondolkodsz.
Lemondani letudod, de ha lemaradsz róla, cse**hetedAmúgy úgy döntöttem nem fogom megvenni. Azt írják hogy sorba pusztulnak el. És ráadásul az 1-2 nap üzemidő valóban egy "kissé" használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
Először muszáj körbeírnod az igényeidet.
1. kérdés: Forma milyen legyen, elég a karperec, vagy óra forma kell
Jobban preferálom az óra formát de az árért cserébe igazából szívesen kötök kompromisszumot.
2. kérdés: GPS kell, vagy nem kell, akarsz vele sportolni, vagy nem?
Jelenleg nem tervezem, hogy komolyan sportoljak vele.
3. kérdés: Mi a fontosabb, az értesítések kezelése, vagy, hogy fitness téren domborítson jobban.
Részben az értesítések, illetve a pulzusmérő fontos mert mostanában kicsit ingadozik és érdekelne, hogy milyen értékeket mér.
Ezek akkumulátor terén hogy teljesítenek?
Köszönöm az ajánlást megnézem mindkettőt. Aliról bármelyik bevállalható?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
mokus18
tag
Igen, lány vagyok.
Azért a rózsaszíntől kímélj meg.Elsősorban ismerkedés az ilyen okos eszközzel.
Lépésszámláló, aktivitásmérés, alvás elemzés, hívás/üzenetek értesítés, stb.
Ne legyen nehéz, vékony csuklón is mutasson jól. Ne legyen zavaró a viselése, egy normál hagyományos órához képest. -
II.Démonlord
tag
köszönöm a válaszokat mindkettőknek @varázsgömb
Mivel úszásra egyáltalán nem fogom használni, így csak annyi víz éri, ami rákerül, ha eső esetén használom.
A teszteket és véleményeket jobban megnézve szerintem a Cor 2 lesz a befutó, de egy kicsit várok, mert elvileg várható a Mi Band 4 is hamarosan. -
varázsgömb
aktív tag
Persze, nem is kell ajánlani, ne Téged szidjanak. De azt kategórikusan kijelenteni, - ahogy Te tetted-, hogy "csak IP68, nem vízálló" nem szabad, mert ez egyszerűen nem igaz! Én csak erre reflektáltam, és nem ajánlottam semmit. Le kell pontosan írni, hogy mit is jelent az IP67 vagy IP68 meg az 5ATM, és majd az illető eldönti, hogy melyiket vállalja be.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
samugaby
csendes tag
Spec igény nincs.Kényelem(normál női karon),pulzus,lépésszám közeli érték a valóshoz,BT táv jelvesztés,üzemidő,tel.appal együttműködés,ilyesmikre gondoltam a kettő összehasonlításánál.Specifikációk nyilván mindkettőröl vannak,video is,csak ahogy említetted Cor 2-ről nem sok még a fellelhető tapasztalat.Egyébként,mivel sokan megelégedéssel használják a HB4-t s nem egetverő összeg,valószínű az lesz a befutó most.Aztán,ha "húú de jobb"lesz a A Cor 2,akkor arra is rápislantunk.Mondjuk ha valakinek van ilyen ne tartsa magába az infókat róla!Köszi!
-
törölt tag
Nekem volt Mi Band 2 és 3 is. A 2-est jobban szerettem. Egyszerűbb volt a kezelése, kisebb, könnyebb volt. Vagy csak úgy tűnt nekem, nem-tudom, de tény, hogy észre sem lehetett venni, hogy a kezemen van. Végül megváltam mindkettőtől, mert picike volt a kijelző és nem elég fényerejű. Napfényben semmit sem lehetett látni belőlük. Most egy automata mechanikus órát hordok. Ennek meg bosszant a pontatlansága.
-
őstag
Nekem is ma jött meg csoportba majd mehetnek az észrevételeid kíváncsi vagyok mennek a frissítések .
De így elsőre nagyon bejön."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
szebe
addikt
Teljesen irreleváns számára a kijelző, csak a rezgő ébresztés volt szempont.
Ebből a szempontból még akár egy 1S is elég, kérdés lehet-e egyáltalán kapni még valahol..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
Nekem 3 dolláros kedvezménnyel 7500 Ft volt összesen.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
varázsgömb
aktív tag
Hát elég sok mindenre jó.
Pl. arra, hogy ha nem akarom magammal vinni a telefont, de elérhető akarok maradni, -strand, wellnes-, akkor azt kikapcsolom. Be van állítva rajta a hívásátirányítás az órában lévő simre, ha a telefon sim nem elérhető. Így rögtön az óra csörög ha keresnek.
De arra is használtam már, hogy egyszer túl sokat parkoltam mobilról, és elfogyott a vásárlásra fordítható összeg, ami a telefon simhez az adott hónapban volt. Ekkor az órai sim terhére parkoltam.
De én speciel arra is használom, hogy van két különböző stílusú honlapom, amiken a két különbőző szám van. Így attól függően, hogy az óra vagy a telefon csörög, rögtön tudom, hogy melyik honlap alapján keresnek.
Arra is jó lehet még, hogy ha a telefon lemerül, vagy feldobja a talpát, akkor is tudsz telefonálni.
Vagy ha a régebbi magán számod nem akarod megadni idegennek, - pl. egy hirdetés feladásakor-, akkor az órai simét adod meg.
Vagy ne adj' Isten, rosszul leszel vagy baleset ér, akkor nem biztos, hogy elő tudod kotorni valamelyik zsebedből a telefont, esetleg elrepül a tartóból, ha összedurransz egy másik kocsival, akkor csak megnyomod hosszan az SOS gombot, és és már hívja is az óra azt, akit előtte beprogramoztál.
Szóval számtalan hasznos dologra jó az órai sim.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
kakuk.tamas
addikt
Hasznosabb dolog, mint hinnéd. Főleg mióta van a Telekomnál multisim (és esim).
Ameddig nem próbáltad, ne szóld le.
Sokkal kényelmesebb munka közben úgy telefonálni, hogy szabad mind a két kezed, és a füledből se lóg ki semmi.
A normálisabb órák elmennek 2 napot is.
Az odaverést meg bárki össze tudja hozni...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
SirKero
őstag
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Nos ma meg vettem a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérőt. Azért döntöttem ez mellet mert a Honor Band 4 csak olyan helyről lett volna ahol a garancia ügyintézés számomra problémás ( alza-emag-supergames )
Az utolsó darabot hoztam el a Lurdy Xiaomi Mi Storeból és azt mondták az idén már nem is kapnak többet.
Annyi segítséget szeretnék kérni még hogy mivel felmerült a karpánt hibájaként,hogy könnyen kioldódik szeretnék rendelni az Aliról egy becsatolható szíjat is. Ha valaki rendelt már vagy tudna linket hozzá hálás lennék érte ( lehetőleg fehér vagy túlnyomóan fehér esetleg más világos színben )
KösziMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Kal-El
senior tag
Én a Fitbit Charge 3-at néztem ki, de aztán megláttam Amazonon a visszajelzéseket...
Szidják mint a bokrot, hogy nem tud szinkronizálni, lefagy, stb. A Charge 2-vel állítólag sokkal kevesebb ilyen jellegű baj van. De nem tudom melyik milyen pontos a többihez képest. Mert az ilyesmit nem lehet számokban mérni. Meg nagyon teszt sincs, csak elvétve.Lehetőleg minél kevesebbet szeretnék költeni rá. Nekem legfőképp az alváselemző része lenne a legfontosabb, hogy az minél jobb legyen. És ebben tudtommal a Fitbit a legjobb. Például, hogy mennyi ideig van könnyű alvás, mennyi ideig van REM alvás, mennyi ideig mély alvás, mennyi ideig vagyok ébren, hányszor kelek fel, meg ilyenek. Állítólag már olyat is be lehet állítani, hogy felkeltsen reggel ha már kezd ébredezni az ember és nem hagyja, hogy felületes alvással vagy ébren töltsük még egy fél órát, ami inkább csak rossz nekünk, mint hasznos.
Vannak még más kütyük is, mint pl Earlysense, de az állítólag nem olyan jó, mint egy hordható karkötő.
A pulzusmérés meg fontos "lehet". De mivel ezek nem a legpontosabbak, ezért valódi pulzusmérésre szerintem nem alkalmasak, inkább csak edzésre jók, hogy ha valaki mondjuk intervall edzést szeretne, akkor arra jó, hogy nagyjából tudja mi az állás.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
nagyon szép, de a megtett távolság mérésére - ahogy írtam, csak az a fontos - ez egy igen csak drága dolog lenne
honor 8x-em van, ezt biztosan nem fogom a csuklómra rögzíteni, hogy lássam az infótott van band2 pro, ami napfényben nehezen olvasható, vagyis kb kilőve
Poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 + Nova [E404 R9] kernel
-
Cyborg
őstag
Na megjött a GT08, már a gazdája használja. én csak picit nyomkodtam, kb. 15 perc múlva el is múlt a varázsa
Már eleve egy picit defektesen érkezett, ferde a gombja, meg eláll a hátlap az órától picit.Ami nem tetszik, hogy gombnyomásra éled kijelző, jó lenne, ha magától bekapcsolna, ahogy felemelem a kezem. Ezt a funkciót hogy hívják, hogyan kell keresni a leírásokban, vagy ezt így külön nem tüntetik fel?
Annak ellenére, hogy a nagyobbak közt van az akksija, a tulaj szerint szerencse kell az egy napos üzemidő eléréséhez.
Párszor bejelzett az anti-lost funkció, miközben a teló zsebben volt.
Se SIM-et, se se micro SD-t nem raktam bele, így sok mindent nem tudtam vele csinálni, még egy fotót se tudtam lőni, de vicces az a kamera rajta.
A kihangosító része egész tiszta, és jól érthető volt viszont.Esetleg, ha valakinek van még GT08, beszámolhatna a saját tapasztalatiról üzemidő szempontjából.
Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest